Wednesday, June 27, 2012

Saya DaH jadi Ahli Alpha Lipid Slim Diet 2 (SD2)



Saya DaH jadi Ahli Alpha Lipid Slim Diet 2 (SD2)...
korang sape2 nak kurus leh cuba minum susu ni plak dari New Zealand...

byk dah testimonial yg berjaya...termasuk kakak aku...hehe
(utk pengetahuan aku jd ahli jek,xminum pon susu ni...maklum la dh sekeping...kalo minum hilang plak kepingan aku tu xtau la apa yg tinggal...hehe)

anyway,korang nak leh email jek izdiharshoppe@gmail.com (0193416067)

nnti aku curik gambar kakak aku versi gemuk n kurus...
dia tu malu org nyer...ahaks... :p
Published with Blogger-droid v2.0

4 budak comey:

Nens Collection said...

emmm..kak..nnt publish tau..skali testimoni..pastu bg la info..org kencing manis,darah tggi leh mkn x?
pastu sedap x rs die..??

Aleyn said...

Wow.....pas ni mesti nampak kelainannyer...

Myra Jay said...

Berapa RM susu ni? Rasa dia camne?

Myra Jay said...

Ok nanti pape Myra roger k, Thanks :)