Monday, December 17, 2012

Cuci Gambar...

salam senin...
badan agak keletihan..byk xtvt sabtu ahad...selagi bernafas hidup mesti diteruskan...hehe
saje nk cite pasal gambar...

bila kali terakhir korang cuci gambar korang yg byk2 tu...huhuhu..kompem xingat...
dulu zaman camera pakai kodak mmg kene cuci la kan..kalo tak xleh la tgk hasilnya...
lani sume dah digital...xcuci pon xpo..dah leh tgk kt skrin...


bebaru lama dulu...aku ada join baiduri beli voucher kt groupon..
sbb rm15 je kan...try la 1tiket....
baru last week tebus voucher ni...tu pon lepas bai remind 2-3 kali...lupa sbb lama sgt peram voucher..huhu

time hantar tu sehari lg xpired voucher tu....
tp pc kt kedai tu plak xleh bukak sbb kn virus...
xmemasal aku carik kedai komputer beli pendrive n transfer gambar2 masuk dlm tu...
nk kene tinggal kt kedai tu...


lepas 2-3 hari baru teringat lg gambar aku kt kedai tu...
bila call nasib dah siap pon...


susun dalam album...
act album ni hadiah kawen tahun 2008 dulu...dah lama kan...
ada jugak guna album tu setelah sekian lama...hehehe


3 budak comey:

umialya said...

akak langsung tak cuci

Myra Jay said...

Myra last cuci gambar masa lepas bertunang kot iaitu pada tahun 2009.. hehee, lepas tu takdak dah :D

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

hihi..betul tu dah x igt dah bila kali terakhir cuci gambar sbb mmg dah lama nau x cuci gambar..