Tuesday, April 23, 2013

Hari Ayah Bonda Meet Teacher

hehe...lama dah citer ni...
cuma seru nk citer tu tak mari2...

perjumpaan ni nama dia sebenarnya PARENTS TEACHERS MEETING (PTM)
ni meeting yg pertama dalam tahun ni...
bertempat di Tadika Dzul Iman Seksyen 2
Sabtu - 6/4/2013 antara jam 8am - 12pm

lepas kan dak ammar explore tadika tu...
bukan main lagi dia kehulu kehilir...bz sgt nk xplore sana sini...

kami sampai dalam jam 9pagi...
ada parents yg smpai awal dah abes sesi diorang kot...dan ada yg dah blk pon...
ni duduk kt tepi dulu tunggu turn...

 kakak mula2 duduk diam jek..cam biasa la dia kalo ada ibu ngan ayah..malu2 sengal dia tu menjadi2 la...
dah lama2 tgk org dok main, dia pon join la sekali main...

sibuk menyusun mainan tu..lego ke hape nama ntah..huhu

xlama turn kami plak dipanggil...guru kelas utk 4tahun...
Alhamdulillah...dania menunjukkan perkembangan yg sgt2 positif...
tak ingat berapa subjek teacher dia tunjuk dalam buku rekod dania tu...
tp semuanya bagus, cuma bab mereka2 cerita (bercerita) tu dania kurang sikit...yg tu dia dpt B...
*masa perbincangan antara teacher tu aku xamik la gambar...huhu
serius kali ni aku rasa keputusan aku hantar dania kat tadika ni pd umur 4thn tak salah..
dia dapat belajar melebihi dari apa yg aku jangka dan berkawan elok dgn kawan2..
nak share sikit web/blog aktiviti tadika ni kat sini http://www.tadikashahalam.com/

5 budak comey:

Nad MamaZN said...

Alhamdulillah...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Alhamdullillah, itulah sbrnya lg awal dia ke skolah lg byk la ilmu dia dapat..

mama_izz said...

alhamdulillah..best dengar...

Atia Adina said...

wah ... best nya ... dania dah ok sangat dah tu ... dulu2 .. sedih baca kisah dania tak nak ke sekolah tu ... skg dah ok ... seronoknya

tadika shah alam said...

Alhamdulillah...banyak aktiviti Syaza Dania buat kat rumah dengan family
Tadika Dzul Iman Smart Khalifah Seksyen 2