Thursday, February 12, 2009

Operasi tumpang...

Smlm selesai operasi tumpang menumpang yg tertangguh...
operasi tumpang ni bukan apa, juz nk melicinkan perjalanan pergi dan pulang ke kerja...hehe...
aku xkisah pon pasai bukan aku yg drive kn..tp sian kt ikram yg terpaksa ulang-alik jejauh...p sana, p sini...huhu...ponek tuh..

thanks to sarah sbb bg tumpang parking kt umah baru dia tuh...n siap jamu mkn nasi lg mlm smlm...nyum..nyum...dappp
and thanks to zam sbb bawak aku pusing2 uitm smlm ngan myvi dia gara2 direction jalan yg xbape nk paham tu n anto kitorang p amik kete kt umah ttdi plak...hehe...
thanks la eh korang sbb sudi tolong aku ...nak xnak kene la sudi2kn diri..hehe ...
nywAY, ari ni aku cuti...keje bebaik yer sume...

5 budak comey:

Zamzunita said...

2la pasai..xpepasal kua n masuk blk dlm uitm,gara² papan tanda yg menconfiuskan itu..smlm smpi umh kui 9.15pm..ngokngek² titun terus xsedarkn diri..kekeke

bang am said...

sok mula la operasi wave 125 x express uitm shah alam - kolumpo... pagi gak laaa nooo!! sila kejutkan saya jam 530 yer puan... hehehe

eT said...

hehe...kalo x konfius, xder la nk merasa ko bawak aku jejalan pusing uitm... :P

ekau xbgn 530 tu kang...eden jiruih dgn ayor...n9 + perok..hehe

Sarah Syazwani said...

aiii...awai ke bgn..tp awat smpi umah aku kul 7 gaks...hehehe

eT said...

sementara nk siap tu leh la kuar umah kol 630...tu yg sampai kol 7 kt umah ko..huhu..subuh pon lmbt skang ni kan...