Thursday, August 9, 2012

Alhamdulillah...rezeki dari Allah

yeppp...yepp...
sume org tau arini org gomen dpt bonus...
aku salah sorangnyer...Alhamdulillah...boleh wat tambah2 persiapan raya kot...
takder persiapan pon lg nih...org lain mesti dh siap kan...
kain baju sume xder lg....mau pakai tahun2 lepas punya jek...
akunyer leh la pakai tahun lepasnyer...anak2 ni yg xleh nk pakai...yerla masing2 makin membesar...
tp kenapa bila pegang baju kita kata baju makin kecik...terbalik kan...hehehe

sampul raya jek dah ada...duit raya xder...
kuih raya minggu depan kompem berderet sampai...
mana taknyer...asal org jual, aku order...hehe...order sana sini...sedar2 sok nganga nk membayar...
smlm laki den kata dia pon ada beli kuih raya...
byk la kuih raya nnti....
kalo tak abes nnti jom kite wat potluck reramai nak...hehehe

dan lagi..ptg td kakak msg soh cek akaun...
Alhamdulillah...sonok sgt bila dapat bonus lg dari syarikat newimage...
pd yg xtau...syarikat ni yang mengeluarkan susu alpha lipid tu...
mmg produk ni ngah laris kt pasaran...sape nk try leh contact aku...
pada yg nk jadi ejen pon xder hal...dialu2kan sangat2...

izdiharshoppe – 0193416067
izdiharshoppe@gmail.com
cod: shah alam / klang / kuala lumpur
(*free buku panduan)

6 budak comey:

Zefa NorAsmara said...

Syukur alhamdulillah.. :D

mamalieyna said...

bestnye...kita private sector ni, tk dpt pun, tak bleh nak beraya sakan..tapiiii bleh tumpang en suami punya..hehe~

Myra Jay said...

Tahniah, rezeki untuk raya :)


Susu alpha lipid ada plan nak membeli, maybe bulan depan kot, tengok keadaan ;)

Huda said...

alhamdulillah..rezeki mencurah2 yer :)

sal-nurbeena said...

Alhamdulillah...rezeki untuk hari raya. P/s: jangan lupa pd yg tiada.

Aimmie Qistina said...

salam dear..first time jenguk blog ni..take care.