Wednesday, August 8, 2012

Sampul Dah Ada..Duit RAYA???

hehe...duit rayanyer xtukar lagi...sampulnyer dah berderet...
yg sebaris biru tu dari opis ikram...parlimen mali...
merah n biru tu uitm mali...hijau 2 atas tu dpt free masa shopping kt alamanda minggu lepas...
sebenarnyer dapat free ngan sarung bantal english style...cantik...
tomei tu dapat masa trade in emas lama yg dah putus2...lama tertangguh nk p tukar...baru kesampaian...
alang2 ngah ada promo raya ni kan...
sebenarnyer ada 1 lg sampul aku n kakak order khas utk alpha lipid sd2 (klik sini) tapi sbb permintaan terlalu tinggi diorang xdpt nak buat...huhu...
kalo beli2 baju raya kt shopping compleks tu mesti dpt free sampul...untung skang xyah beli2 dah...hehe..

*eh xder org nk bg aku duit raya ker?? :p

9 budak comey:

cik dah faridah said...

kiter pulak duit dah ada tapi sampul xde lagi......huhu

♥cikmOt♥ said...

et, yang sederet tu akak nak tukar ngan sepeket yagn akak ada boleh...
kalu et nak guna...akak leh kasi yang peket akak ada...

sebab akak kan pengumpul tegar sampul ni...tak leh tukar sepeket tukar sekeping pun jadi...nak yang tomei, yang itm, dah seme yang ada tu...boleh...

bukan sekadar nak...tapi TUKAR...

|| NaFiRaa || said...

belom ade sampul lagi neh~ mana nak carik yang free neh... kekekeke

:: Riri-Fatieha ::~ said...

belum ada lagi smpul duit raya... hari tu ada pegi PK tapi tak dpt pun smpul..

Nens Collection said...

sy dr maybank ajo..hehe
dulu2 beli beras pon dpt..hehe

Huda said...

bnyknye et..nampak gaya sampul dh bnyk..duitnye kena la kurang sikit kan...each sampul ade singgit je, x cukup budget :) hehehe..huda pun baru dpt from jusco last week..dpt 2 je :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

byknye sampul duit raya, semua sampul tu pun lawa2.

eija dua2 pun blom dpt lg..
duit raya dh suruh en suami tukarkan, tp tuggu dpt duit bonus esok baru dia nak tukarkan..

hari ni pun dkt CIMB bank punyelah ramai org beratur nak tukar duit raya, esok mesti la ramai..huhu

Eliss Mie said...

meh nak bagi duit raya..keh keh keh

aizuemi said...

nak sampul~!!!!