Monday, August 13, 2012

Saya dah Ada...yeaayy!!!

 saya dah dapat pemanggang ajaib ni...hehe
xpenah pon pasang niat nk beli perkakas2 dapur yg canggih2...
sbb nyer den ni kan bukan rajin n kretif bab masak memasak ni...
disebabkan ada kawan nk beli....aku beli la sama2...untung2 ada semangat nk masak2...kan3...

bila dah dapat barang termenung jap...apa menda aku nk masak ni...
nk bagi nampak keajaiban dia tu...huhu

bila google ramai dah yg guna pemanggang ajaib ni rupanyer...
rata2 suka kot...

ni aku copy dari blog ben ashaari yg belikn utk wife dia...
untung wife dia laki dia belikan pemanggang ajaib...hehehe

ada yg berminat ker??
aku order kat SINI

9 budak comey:

Lelaki Ini said...

wah!
seronoknya!leh masak byk2!

Kancilbiru said...

pasni sila kongsi resipi2 yaa...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

saya pun sudah ada tp brand vantage..
mmg puas hati ada pemanggang ni kan..
eija dh rasmi masak ayam panggang ala2 kenny rogers..mmg sedap..

Jaa said...

saya pun dah ada..n baru guna semalam..hehe..tak reti sangat nk guna.. kl ada resipi yang sesuai bagitau la ek...

Eliss Mie said...

aku beli yg tepal pun terketar nak bayor :p

Cikbintang said...

mak cikbintang trngn nk bnda ni..
kne tggu gaji next month utk beli =)

Nens Collection said...

teringin jugak..kt menang benda alah ni..tggu pas raya la terjah..xdop pitis dh..huhu

MAMASUE said...

pemanggang ajaib tu, ape ajaibnya?buka2 pemanggang dah ada ayam panggang ke? =P

miezaniera said...

wahhh ingt kan teko je ada ajaib..pemanggang pn ada ajaib gak ek...tk sbr nk g raya umah et...nk makan ayam panggang ajaib hehehe yummy...