Sunday, February 24, 2013

Dania Sambut Birthday kt Tadika

22feb2013...birthday dania yg ke-4
selalu celebrate makan2 bese jek...kdg2 jugak kalo blk kampung tumpang besday ngan tok 6/2...
potong kek ngan tok...
tahun ni dania sambut birthday kt tadika plak...
(benarnya ibu dia yg lebih2..huhu)

aku order cupcake online jek...order dari KIUT CUPCAKES...sbb comel2 sesuai dgn budak2 kan...
ada elmo ngan angry bird...
21hb malam tu tokey dia mai umah aku anto cupcake ni...

 sonok sgt dania tgk cupcakes dia...xsabar nk rasa katanya..

 angry bird kuning, biru...merah xamik gambar plak...

 elmo ngan cookies....bulu2 tu krim dia..mata tu coklat n gula2...
aku order perasa coklat n banana...mmg sedap...

 atas permintaan anak dara nk kek..
memula order kek gambar princess...mlm tu dia bising2 kata nk barbie...
nasib dapat2 tgk gambar barbie...huhu...
aku xkisah pon gambar apa pon...sama jek sume kan...budak2 biasa la...

sesi pagi tu teacher dia bg makan cupcakes dulu utk sume budak2...

 ni teacher yg dania selalu sebut...suka sgt dia ngan teacher ni...masa mula2 nangis2 kt tadika dulu teacher ni la yg dia asik dok berkepit...huhu

 cane la nk mkn tu yer kakak?hehe

act, hari yg sama birthday sorang lg kawan dia nama mikail...sama kelas jugak ngan dia kalo xsilap...

sesi ptg teacher dia buat utk potong kek...
aku smpai kol 5 tu diorang ngah nyanyi2 lagu birthday...merasa la dok tgk budak2 mcm2 hal..haha..comel2..

 bila bukak kek..sume tangan pakat nk test cucuk..haha..budak2 kan..

 abes nyanyi..sesi memotong...
teacher tolong dania potong kek..dania cam biasa la buat malu2 sengal2 dia...

 tgk tu dok bertinggung...segan2...senyum pon xmo...

makan pon mau xmo jek...xtau la apa dlm fikiran dia...
segan kot org pakat dok nyanyi lagu birthday kat dia...huhu

HAPPY BIRTHDAY KAKAK...
dah 4 tahun kan..moga jd anak yg bijak n solehah...
rasa cam baru jek nurse letak kakak yg baby tu atas dada ibu dlm dewan bersalin...
terdengar2 suara ayah azan kan kakak...dah besar pon anak dara ni...
luv u so much...be a good khalifah :)

12 budak comey:

umi alya said...

ylhkan, pejam celik pejam celik besar dah kakak erk..

mamalieyna said...

Sebaya arif eina la ni..arif bln mac nnti..syokne damia sambut dgn kwn2x..arif duduk rumah pengasuh, kwn pun kecik2 baby lg..

Happy belated besday cayang! Comel kek n cupcake tuu..

Huda said...

dah 4thn dania ye..same dgn husna..insyaAllah bln 4 ni..cam best je nak celeb kat school gak la :)

lurun namzar said...

epi bexday, nadia.
moga jadi anak yg solehah. :)

Nad MamaZN said...

Terkejut tgk ada yg wish beday kt saya kt komen atas ni
Hahahaa, perasan! :P

Hepi bday dania sayang....
Good girl tau!

eT said...

haha..kelakar la nad ni..ala bese la tu.. :P

tq untie sume.. :)

iera said...

hepi besday kakak..kejap je rasenye..rase cam baru semalam untie iera temankan ibu dania p tgk dania rmh pengasuh.waktu tu dania tdo dlm buai..bile dgr je suara ibu terus dania senyum kat ibu die.,..

*∽ IZAN ∽* said...

Happy Bufday kakak.. wa meriah sambutan bufday tahun ni. moga terus jadi anak yg soleh & cemerlanggggg

mama_izz said...

happy birtday kakak dania...sama tahun dgn abang wathieq tp nk sambut 4 tahun hujung tahun nanti...

Aleyn said...

Happy belated birthday Dania!!

Nafira usof said...

happy birthday Dania~
moga jadik anak yang solehah yer~

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah meriah sambut dkt school..

cantik bday kek dania..sweet je kaler dia..

Happy Belated Bday ye Dania..