Thursday, March 14, 2013

Nak Tengok Wayang tak kesampaian

adusss..internet yang sgt teruk pagi ni...
sume page loading jek...tetiba blogger.com boleh bukak...hadap blog la kejap..huhu
kali ni cite pasal nk tgk wayang yang xkesampaian...
last sekali tgk wayang rasanya ammar kecik lg kot...xleh jalan lagi...
lepas pada tu asik la nk pegi tgk wayang tp penah kesampaian...sampai la arini...

pernah bawak dania ngan ammar sekali jek tgk wayang...
cite ice age kalo xsilap...tu pon separuh jalan citer budak2 dah bosan soh tukar citer lain..
suka2 jek eh tgk wayang nk tukar2 citer lain...kot ingat tgk tv kt umah...huhu

alkisah sabtu lepas janji ngan dania nk p tgk wayang...
ahad pagi2 bangun tido terus ungkit pasal janji ibu ngan ayah nk tgk wayang tu...
siap2 p AEON Bukit tinggi...
dah siap beratur n beli tiket couple seat snng budak2 nk landing kt tgh2 seat tu...
beli citer lawak ke der la kan.. ibu dia yg nk tgk lebihnya..:p
dpt tiket pastu ikram cakap untuk 18tahun ke atas...
alahai...xdpt jugak tgk wayang kali ni...
p la kt org ngah q tu nego2 sikit jual tiket tu...yer la xkan nk burn sesaja kan...
nasib ada 1 couple tu nk beli...jual murah sikit jek dari kami beli td..huhu

sudahnya balik jek la umah tgk astro 1st cite hantu kak limah...huhu
smpai kesudah xdan2 nk p tgk wayang...ngeeeee

7 budak comey:

nens cellection said...

hehe..sy kalo nk g berdua cuti keje r sari br leh datim,

skang astro,mmg pengikat kasih syg..sbbnyer..anak2 xleh tgk kite pasang wayang astro umah,abes citer..sume leh tgk.hihi

Nafira usof said...

haah.. ade gak terbaca filem tuh untuk 18 tahun ke atas.. kenapa ek?

Eliss Mie said...

pernah jer aku bawak nuha tengok citer 18 keats. x kena tahan pun. lupa lak citr aper

Nad MamaZN said...

Kene pilih citer..
Tgk kartun bleh la kot
Bwk la p tgk jack dan kacang ajaib tu
Takpun citer rock ok
Ke rock oo pun 18 thn ke atas ek?

Atia Adina said...

ooo...tak tau plak ada citer yang bdk tak leh masuk ... 18 thn ke atas... kene cek dulu pas ni

iera said...

alaaa...mmg melepas la..cian ibu dania

Ibu Lala said...

lor...ciannye...tgk citer katun je la lps ni...