Friday, September 9, 2011

Menempek di Fotoshoot @ Dataran MIM

ni peristiwa ptg smlm...sakan kan...hehe...
pas opis hour jam 5 terus aku cargas p amik anak2 kt umah babysitter dan join menempek program kawan2 nk berfoto2...hehehe
tema: mood raya (walaupon aku anak beranak xpakai baju raya...hehe)
lokasi: menara MIM (canseleri)
tukang tembak : aizuemi

 yeah...MIM...besar sungguh...


dania kene paksa jadi patung cendana...
soh tengok tangan...pastu sebok nk jeling camera jugak...hahaha

 huh..berat gak ibu nk lambung dak ammar ni...:p


 terbaekkk...haha...apa aku nk wat pon xtau tu...:p


adegan lompat melompat...
wakilkan dak dania jek lompat bg pihak ibu...hehe...maklum la..pegang ammar cane nk gedik2 kan...issshhh...kalo x sure aku paling tinggi lompat...:p

mira dah injured kerana melompat...
melepak jek la atas jalan...

gambar sume credit tu maro ... nampak gambar tu???
dgn gaya tangan...maro : "korang bila nk bayar aku ni haaa???"

7 budak comey:

|| NaFiRaa || said...

wahhhh.. syoknye!!!! siap ade sesi bergambar lagi..

miezaniera said...

ni baru la namanya syoknyeeeeeeeeeee rayeeeeeeeeeeee... hehehe

Farihan said...

pastu x kena nak transfer lagik ker RM100 ringgit tu, tp aku ader hutang ko rm55..

eT said...

maro: 55 tudung eh...
100 tu apa plak eh???

~izan~ said...

amboi..ramai tu mak2 dara hehe

Farihan said...

haa'ah duit tudung tu, 100 tu byr aku amek gmbo raya korunk ler hahahaha

aizuemi said...

waa... blom abes ry .. ah long sudah rajin mintak hutang ar?