Monday, September 12, 2011

Merah itu Saga...

giler tempek gambaq plak la nih...alang2 dh bukak folder piccas nih...
bak kata pepatah miras :
tadaaaaaaaa… gambar ni tak de kene mengene dengan photoshoot semalam.. ni adalah perkara yang amat digemari oleh kami, iaitu seting pakai baju kaler sama 1 opis hehehe… ari kejadian kitorang settig pakai baju merah menyala ramai2 hehehe… sangat sporting bebudak nie.. ikut je.. tp perkara2 ‘tak berapa matang’ mcm ni la yang membuatkan hidup sehari harian kita tak bosan.. refreshment.. sentiasa ada bebende yang seronok nak tempuh.. tak la suasana opis asyik sama je… environment amat penting untuk memastikan kesihatan minda.. eeewah!!! lelebih lak kakaka…. lof u guys… semua i love insan2 gambar2 yang atas atas atas atas atas… pun kekekeke
 masita terlebih cahaya keimanan tuh...hehe

 posing paling maut dari miras ...

tp idak la ari2 setting baju sama...sekali sekala jek...
yg penting diorang suma sporting...sgt best...:)


9 budak comey:

Nad @ MamaZakwan said...

maro tu 1 ofis ngan et ke?

miezaniera said...

yezza lof u 2 3 4 5 et hehehe betui3 sekali sekala kena jd tk matang baru meriah opis ehehehe

eT said...

a'ah...maro sama opis..hehe

eB ezrin said...

xper ar ader bj color samer... :)

miloais said...

bestnya!
ramai pompuan satu geng tak pe
boleh buat gitu
kat opis iols - pompuan dua-tiga orang jahhh
dah tu payah nak ajak berkerjasama plak tu!

eT said...

hehe...apa yg pntg...kerjasamaaaa...:p

ajumohit said...

Bestnya sume sporting belaka kan... Terbaeekkk

alinac lover said...

heheh mmg best~ nampak boria je kdg2 kan~

Myra Jay said...

Bestnyer ada geng cenggini, baru meriah.. :)