Thursday, October 20, 2011

[Family Day - PD] Ala2 model Majalah mangga gitu...

last weekend aku dah plan ngan adik beradik aku nk sama2 bercuti...destinasi kali ni PD...
dah lama kami xbersama2 bercuti...last ke langkawi tahun 2009...tu pon xsume ada...
kali ni yg best sgt sbb sume ada....
adik beradik 8 org...ipar duai 3 org...anak2 kecik 5 org....ngan mak n abah....
nak cite day by day cam boring jek....
aku cite by acara jek la eh...hehehe....

check in kt Institut Latihan FAMA....
apartment 2 bilik...sumbat sume org...hehehe

en3 ni agak byk gambar...harap bersabar.... :)
adik2 ku...ada sorang tercicir...

dania takut nk masuk dalam air tuh...

ammar pon tunjuk skill kuak lentang gaya xbasah...hehe

ain ngan ayah dia...masuk ngan pampers sekali snng terapung...hehehe

setelah beberapa eksiden telan air klorin...dania membuat keputusan untuk duduk di tangga sahaja...huhu

dah kasi rendam ini budak kecik...dia sgt seronok main air klorin tuh...

pertandingan bapa dan anak...hahaha

mak yong pon masuk dalam kolam...abes sume air melimpah keluar...ahakss...dah 8 bulan tuh...

kak jemah ngah anyam ketupat nokk...

bukan main tau main air...xheran org lain dah...hehe

ni aksi harimau nk terjun kolam....auummmmmm....

ni la dia memasing bila dah xreti berenang...jalan2 keliling dalam kolam cam katak sambil ada ekor dok paut kat belakang...

eh...gambar aku xder ko...maklum la...jd tukang jaga barang...huhuhu

19 budak comey:

eB ezrin said...

dear mtk no tipon leh? nk tanyer psl PD :)

eT said...

no tepon FAMA ni ke no tepon eT?

eT said...

ym pon boleh eB...dah add eT kan...hehe...maz565788

iera said...

seronoknye dapat kumpul dgn fmly..

roszz said...

seronok yer...best yer dapat bercuti sama2...hehe

miloais said...

best banget gi cuti ramai2 ni...
terasa cepat sangat masa berlalu...

~izan~ said...

anyam ketupat dlm air...lps ni raya nk anyam ketupat kena cari swimming pool plak ehehe

Nens Collection said...

hehe..mmg best skali skala dpt men air kan..

*∽ IZAN ∽* said...

seronoknya cuti reramaiii cam nihhh.. cantek2 gambarrr.. meriah & happy jek semuaaa

Anisa Hang Tuah said...

seronoknya berenang-renang

:)

|| NaFiRaa || said...

syokknye~ dapat bercuti ngan famili cam tuh..

wan nurul hezrina said...

geramnya tgk ammar..bum bum gitu..beshnya mandi swimming pool

Tea said...

nampak sgt gembira..

NM02 said...

lamanya tak mandi pool

tak sabar nak sampai cherating.. yahuuuuu

munna said...

bestnya ramai bercuti mcm ni....munna klu buat family day mesti ada je yg tak cukup ahli..ramai sgt masing2 dah bekeluarga

Aleyn said...

Syok giler bercuti ngan family...meriah dan damai jer rasa kan....

dela said...

seronok bercuti dgn family....

Sharinginfoz said...

seronok betul bermain dalam air

Sarah Syazwani said...

ingatkan tudung pink tu ko..ceh tipah tertipuu..lupelak adik ko yg sepesen ng ko tu..hehe