Wednesday, October 19, 2011

WW: Perihal Bank Susu @ EBM

kalo xdapat baca boleh tgk kat UTUSAN

p/s: pada yg menyokong penyususuan ibu...sign petition di SINI...
rentetan isu ebm di SINI

ada banyak info pasal BANK SUSU kat BLOG SINI

15 budak comey:

eB ezrin said...

bangga jadik eB susuan :)

eT said...

eB susuan heh...hahaha

lydzar said...

dah sign dah :)

eT said...

hehe...jap jek tgk td dh ramai sign...

|| NaFiRaa || said...

ohhhh.. kena baca dulu.. tak tau citer lagi neh~

Bang Am said...

Tp ni kan komen mufti.. Pasai apa perlu petition? Khilaf dalam hukum kan...

eMMe said...

okey la..apa yg baik utk semua kaum ibu, baik juga bagi saya...moga dpt manafaat bersama...

eT said...

komen mufti ngan petition tu xder kaitan pon...
petition tu bantahan untuk wartawan BH jek...huhu

~aSHa~ said...

kena baca dulu ni...tak tau cite

eT said...

sila kak...amik yg elok...yg xelok nilai2kan... :)

mamaNoriz said...

thanks sudi singgah ke blog sya dan dpt sya buka mata lebih luas tentang susu ibu ni which is sya sgt sokong!

in fact, kat ofis ni sya duk bebelkan kwn2 yg malas nak sambung susukan anak...huhu

hajarus said...

nak g klik & baca sat...

Nens Collection said...

info yg menarik..dan pelu diketaui oleh setiap ibu

~izan~ said...

tak dpt nk sign huhu..fb kan..xpe la,aku sign dlm hati je hehe

eT said...

yg sign2 tu bukan fb la izan...pemende ntah...hehe
yg isu tu jek kt fb...