Thursday, July 30, 2009

Keretaku reput sudaaaah!!

Kali ni nak cite pasal kete aku yg sudah reput ini..kete ni baru 3 tahun ngan aku...kalo ikut utang ada lg setahun dol..
aku beli dulu pon 2ndhand jer pasal nk guna p keje jek..
time tu umah aku kt sek 2 jek..sekangkang kura2 jek nk p keje...
kete ni kuar dulu b4 aku khatam lesen..hehe...memula start nk drive ni aku sgt la takott...
dah la uitm tu berbukit2..tinggi2 plak tuh..kete manual lg..mmg byk kali la mati dlm kampus..
sgt lawakk..haha..kawan sendiri pon penah perasap aku dari belakang bila tetiba kete mati bila aku benti kete nk kuar uitm tuh...sabo je la...
nasib la aku ni pemandu POMPUAN yg berhemah..huahua...
dan skang ni kete ni dah pandai demand...sana sini ada jek yg xkene..adioss laaa....

seee...sudah patah2 itu barang


rongak dah ni..sape punya kijo haa...

keretaku yg berjasa selama aku kijo dari dulu2


8 budak comey:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah dahsyat..dah mintak tukar baru laa tu :)

Mrs. Asida said...

Kena tuko dah tuh.. merbahayakan keselamatan dan kesihatan.. :)

Sarah Syazwani said...

tuko la wehh..xpun pakaila persona tu jek..umah pun da dokek ng tompat kijo

miezaniera said...

yo la tkpun jalan kaki je mai keje..sihat sokmo ;D

eT said...

nk tukar baru..poket pon kene isi yg baru la gk...
yer ke sihat bai???lg cekeding aku nnti..huahua

bang am said...

apalaga... myvi SE oren satuuuu!!!

eT said...

hahaha...moh kite order..
cam nk order air oren jek... :p

Barnabas said...

For my part everyone ought to glance at it.
abortion side effects | free abortion clinics | online trade school