Friday, July 10, 2009

Prince of my heart

Nak wat tag ibudania nih sementara ngah ada mood ber tag...hehe

Sapa nama pasangan anda?
Mohd Ikram a.k.a Sivaji... @ panggilan manja abe..(manje u)

Brapa umur dia?
27 tahun daa bulan 6 ari tu...

Apa yang pasangan anda Minati?
minat tgk cite tamil yg ada hero rajnikhan (aku xtau cane nk eja)
pantang jumpa PS2 d mana saje (nasib xlekat kt kedai..hehe)...
dia juga suka jejalan...berkembara sufi la konon..huhu

Apa karektor pasangan anda?
love aku katanyer...suka kejar kete yg wat hal ngan dia atas jalan..hehe (xder kaitan lgsg kan...)

Makanan kegemaran?
suka mkn ayam...keawteaw...sume la dia suka..:P

Macam mana dia tidur?
tido sila panggung...sampai dania pon ikut habit dia nih skang...

Apa kata-kata pertama darinya ketika pertama kali berjumpa dulu?
sori lambat..(first dating..huahua...janji kol 11am, dia sampai pas asar..)

Apa yg buat anda suka padanya?
hmm...apa eh...rambut buku?...tak2...suka bila dia pujuk aku..:p

Apakah impian anda & Pasangan anda?
byk impian...sampai xtau nk tulis yg mn 1..huhu

Nak pass siapa tag ni?
baiduri
zam
sarah
along
elis
niza
izan
aida
acid
dan sume la kekawan aku yg comey2...

nota kaki:
aku pon xtau nape sume jadi line2..malas nk edit..lantak la

5 budak comey:

bang am said...

serabainya muko den!!

miezaniera said...

huhuhu kelako la pulok cite et nih..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

awal2 dah lambat..kalo aku mau kena reject..eliss tu aku ker?muahahaha nanti aku free aku jwb k!ada hadiah tak?muahaha

eT said...

bang am:
hehe..xder gambo macho.. :p

bai:
bukan cite lawak bai..hee

elis:
kalo aku reject xder la skang ni..huhu..

Mrs. Asida said...

rajin betul dia berTAG. Pasal Raja dihati ler pulak. Malas ler nak citer, nanti malu pulak dia. Wakaka Biarlah menjadi rahsia antara suami dan isteri... biar kami je tahu. hehe