Sunday, February 14, 2010

Jutawan???


************************************************************************


huhu...korang tgk la sendiri sms yg aku dapat last week ni...
aku xtau la ni kategori jutawan ka...billionwan ka...trilionwan ka...or tok wan jek...:p

cam bese setiap hari gaji aku akan dpt sms kemasukan duit dlm bank kt hp aku...
then, sms yg ditunggu pon tiba pagi tuh..
alangkah terkejutnyer aku bila tgk jumlah uwang yg masuk sgt la byk..7++++++...
tp kalo tgk baki dia jadi 5+++++ plak... hhehe..lawak plak

dgn itu...kawan2 sume leh mintak apa jek ngan aku...korang nk banglo..kete...sume boley..haha
angan2 ajo laaaa.....


dan ini adalah sms pembetulan yg bank bg plak...nasib dia bg sms kesilapan nih...
hmm..bayangkan...kalo betui...huuuuiiiiiiiiii.....:p



6 budak comey:

izanpyus said...

hihi..aku pun ada baca kt paper tu ari tu... bank tgh upgrade sistem dia...kan ke baguih kalau ko ada duit byk gilos mcm tu,bley aku mintak ko bukakan aku satu kedai bakery hahaha...

eT said...

heheh..bukan setakat bukak kedai bakery..bakar kedai pon boley...hehe

Ad said...

kalo btl, mkcik kayo lah..x kijo uitm dah....duk umah...berkepit ngan dania

army4war said...

et aku nak letop nak letop.. plz plz plz... kamu jangan nakal.. ku pergi sebentar bukan untuk curang.. ooo plz plz plz......

miezaniera said...

huh nape ade msg pmbetulan pulak, baru je nk senaraikan segala keperluan dan kehendakku huhuhu

eT said...

mira:
hahhaa...aku igt ko nk soh aku letop kn ko dgn bom ker...huhu

bai:
simpan je la senarai ko tuh....hehe...