Tuesday, March 16, 2010

aku nk yang ini!!!!

tensiii...tensii....
mana x nyer...pg ni sajer aku on laptop aku ni...
dah 5x dia padam sendiri...shut down...
aku pon xpaham kenapa...
kot dia kata dia panas...aku dah pujuk bawak dia dok bawah aircond...
kot kata dia penat...aku baru jek nk guna dia...huhuhu
kesabaran...kesabaran....

bila dah asik wat hal jek...aku tensi...aku roger ikram..
tp xder la ngan roger ikram tu laptop leh baik plak..huhuhu
mula la pale otak ni pk nk yg lain...cam org kaya jek aku ni ha..
leh main beli2 jek kan...huhu...

tetiba aku jumpa mende alah pink ni ha...
cun gak yer...harga dia lebey kurang rm1.5k - rm1.8k
dgn gaji xmasuk lagi nih...ssh la sket aku nk mendapatkannyer...huhu
cam la kalo gaji masuk aku boleh beli..hehehe...
angan2 lagi aku ni..wahaha..ntah ende2...



6 budak comey:

izanpyus said...

haa..aku baru je soh ko beli barukt blog aku hehehe...ni yg cinonit tu ek..tp kan..ni pndpt aku je..kalau laptop yg kecik ni kan..xpuas weh..aku ada sebijik acer 8inch..sakit hati je bila tgk ape2 kena drag2 kiri kanan hahaha...tp ada org suka yg kecik2..tu psl aku beli dell 14 ni (ingat dah kondem yg 8inch tu,tp elok lg haha)

tp pink mmg cantik..l like hehehe

ZzamzZ said...

laptop aku pun same gak la conditionnye..dlm sejam tu ade la 2-3x t'restart..sabo jela..xpela tgu laaptop free jela..budget tarak sudah utk laptop² ni..huhu

bang am said...

kekeke.. mari swipe + wat loan baru.. hahaha

eT said...

izan:
kalo ko xmo pakai..bg la aku pakai izan...baru best...hehe

zam:
boss xper la dpt laptop free...kuli cam aku ni kene beli sendiri..huhu

bang am:
huhu...duit lagi kan...

miezaniera said...

seb baik laptop kite tkde buat hal setakat ni la tp mcm dh ada tnda2 psl suke sgt tetiba je kuar skrin biru..harap2 smpt la bertahan 20 40 thn lagi muahahaha..tp mmg laptop kecik mmg tk puas tgk..bak kata izan "sakit hati je bila tgk ape2 kena drag2 kiri kanan"..;P

eT said...

yg penting sng aku nk usung mende alah tuh...tp ini kn angan2..hehe