Tuesday, July 5, 2011

15 minutes Challenges!

baru ni p makan kat old town white coffee...
sori la..skang ni aku giler nk makan laksa dia...huhu
tp ala2 merasa jek aku nih...bukan abes pon makannyer...
aritu pon order semangkuk share ngan adik...hehehe

cite pasal challenges makan kat sini...ala...bukan apa...
dia nk tgk kecekapan staff dia la kot eh...tp staff dia sume warga asing xder gula...huhuhu

time: 20:59
resit aku makan...order 2 menu yg sama...
air utk 3 org...aku..ikram...dania (skang ni kalo order air kene utk dania khas secawan..huhu)

 wokeh...air kompem2 sampai dulu kan...lepas 5min...
then, makanan sampai plak...

ok...complete sume menu sampai lagi seminit nk cukup 15min...
kompem2 la xsampai 15min...hehe
sambil2 kuak lentang pon dia leh sediakan makanan dlm tempoh tuh...
lgpon xramai customer time kami p nih...
ok la cepat makanan sampai...kalo x...lapo2 ni mau histeria kat situ...hehehe

ok..ini 2 org budak jd penutup en3 challenge nih...
kakak sempat wat 'projek' lagi...semerbak...hahahaha...
pastu xbagi org tego dia sbb dia ngah wat 'projek' senyap2... :p

10 budak comey:

*∽ IZAN ∽* said...

fuh bagus server 15 min! seb baik sempat hantarrr kalau tak sia2 je customer dapat makan free.. ehehehehe

miloais said...

bagus banget lah 15min jer nak tunggu...
tapi kan... iols tak penah lagi makan2 kat old town white coffee ni...
sedap banget ke beb?

ajumohit said...

yelah dgn anak kecik ni elokka klu servis diorg tu cpt kan et..comey2 anak et

NM02 said...

kalu kompem lambat sbb ramai orang, dorang conteng perkataan tu awal2

anisyafrina said...

alorrrhhh ruginye.. seminit je lg.. kalo x, dpt makan free.. huhu

|| NaFiRaa || said...

fuhh..lajunye.. kalo cam nih.. ngah2 kebulur mmg elok pi makan sini.. kejap jek dapat makanan..

Sitisifir10 said...

Kalau saya jadik staff mau terketar2 nak siapkan.... :P sbb takut bos marah kalau terpaksa bagi free

Nens Collection said...

siap ade challenge lagik..bagus jgakk tu..hehe..xde la hanginn je kalo lmbt2..hehe

Mrs. Asida said...

kena tgk dulu time tu ramai org ke tak.. klu ramai sure diorg tak sempat hehe

lama tak komen ko nyer blog. layout pun dh tuko. hehe nice!

nur_ied@ said...

suka sgt pg kt tmpt2 yg ada 'challenge' cengini, mane tau ada rezeki dpt mkn free....hehe.

sory dear! sblm ni xsempt nk komen balas kunjungan...

keep in touch k....