Monday, July 11, 2011

sALam SeniN


salam petang senin sume...
dah petang baru nk nengok blog...
dah 4 hari xjengah ke blog nih...maklumla...3hari lepas saya pulang ke kampung kedah...
p berkampung kat dusun durian...sonok weh...hehe
nnti ai upload gambar kalo berkesempatan...:p

ari ni 1st day aku keje lepas bercuti bersalin 3BULAN...
hehe...cam xcukup jek cuti...kalo cuti terus kang susah plak aku nk shopping...muahhaha...
pepagi hari aku bukak email...keje mendelete email lapuk2 tu la...ponek weh...
ni dah time nak balik pon...baru dapat menconteng arang di sini...hehehe

ari ni jugak anto ammar n dania kat umah pengasuh...
ptg td pengasuh call kata ammar nangis dari tengahari xmo dok...
hati dok riso gak nih...
xriso ke ammar tuh...dia penat nnti dia tido la...
tp riso ke pengasuh kang penat...ssh nk jaga anak2 den...huhu
harap2 esok2 ammar ok dok ngan pengasuh dia cam kakak dia.... :)

p/s: sebelah umah dia tu jaga budak jugak..kalo ada yg nk anto anak leh la roger aku tanyakan akak tuh... :)

13 budak comey:

sHi Ma said...

bestnya dapat makan durian... xada geng nk makan kat rawang nie.. :(

miloais said...

wahhhhh! sedapnya balik kampung makan durian!
ehhh... orang perak sebut dereyan... kalo dareah Parit sebut doyan! hahahaha

~aSFaLiZa~ said...

sedap nya. nomnomnom

ajumohit said...

Huishhh bestnya mkn deroyan

Huda said...

doyan sgt best :) slmt bekerja!

|| NaFiRaa || said...

best ar dia cuti 3 bulan.. ai cuti 2 bulan jek.. x cukup rasanye..hehehehe

Mrs. Asida said...

selamat bekerja kembali :)

Biasalah Ammar tu 1st time ditgglkan ibu dia.. biasa dok berkepit ja kan.
nanti akan okaylah tuh. :)

Dusun durian?? takde bwk balik sikit ka? nak sikit haha

huhu nyesal tak beli durian ahad lepas kat paso, skrg dok teringat ja. hehe

dotblogspotdotkom said...

huhuhu.. buat pulut derian sedap nyee... huhuhu

kat kl nih mahal kemain derian nye.. pakat timbang kulit je la... huhuuh

eB ezrin said...

sengih2 singgah sini ;p

nur_ied@ said...

slm mencelah...hmm, skrg ni durian dh mkin murah ckt, ari tu tgok kt psar rm4 1 kilo, kira ok la tu...tp bln pose nti mst sume rege brg naik!

ammar???mgkn xbiasa lg kna tggl tu, dh knal n rapt ckt dgn pgasuh ok la kot...yer la, sbg ibu mst risau kn, nk bt krja pun xtenang asyk fikrkn ank...huhu

aku la... said...

huhu kena pk strategi nak tenangkan pengasuh...

Rafe said...

Pretty useful information, thank you for your article.
asbestos cancer mesothelioma | wedding venues in nj | water damage restoration

Anonymous said...

check it out tramadol an 627 online - buy tramadol online