Thursday, August 4, 2011

Baju belum siap...aksesorinyer dah ada...:p

lip...lap...lip...lap...nak update blog...huhu...maklum la...tuan tanah pose...blog pon kasi pose kot eh...
pastu tetiba teringat smlm ada beli 1 barang ni utk en.ikram...

kaler hijau lagi butang baju melayu ni ha...
tp yg pastinya bajunyer xsiap lagi...
pasal aku dah janji...tahun ni aku buatkan baju melayu ikram...hehe..ye ker??
tgk la kain tu jadi baju ke idak...tp kain kaler koko kelam (mmg xsama lgsg ngan kaler butang ni)...hehehe

xper..yg pntg bila dah ada aksesori tu...siap la baju tu nnti kan...
silap haribulan aku p wat kt kedai...hhaha...eh kedai xamik tempahan dah kot kan 
(dasar pemalas btok dak eT ni...)
xper2...supermak kene rajin...
doakan semoga aku tabah nk jahit kain tersebut....ngeh3

p/s: ni pon ada pesanan sorang 2 kawan minta aku operate kain diorang...
(mereka2 yg rela dirosakkan kain yg chantek itu...muahaha)


7 budak comey:

hajarus said...

hajar jugak yang lom beli pun lagi periapan tuk raye... huuuu...

eT said...

ni namanyer pembelian tanpa dirancang..haha
kalo rancang xtau la cane jadinyer..:p

ZzamzZ said...

pasni p cari tali ukur ekh..baju rekaan baru xde contoh ne ukr badan..wah ni da ala-ala project run away ni et..xpe aku relakan ko wt style cmne pun..janji jd baju huhu

miloais said...

kalo kain tu tak jadik baju... beli dah siap lah kot nye ye???
hik hik hik

iols baju2nya dah siap beli.. aksesorinya belum lagi... rasa malas plak dah nak keluar gi beli time puasa ni....

Huda said...

hehehe..cantik tu..cepat jahir kang dah lambat2 lg malas :)

eima said...

untung klu pandai wat bj sendri ni ..klu terer wat bj melayu maknenye terer arr tak semua org pandai wat bj melayu tau ...itu maksu aku kate sbb die pandai jahit bj tp tak reti nk jahit seluar...hahhaha

~izan~ said...

aku nk htnr selai dua tp nk pakai thn depan hihihi