Thursday, August 18, 2011

Photobook la pulak!!!

terpedaya dengan baiduri...aku telah order voucher photobook untuk pertama kalinyer...hehe
photobook kali ni aku letak gambar dania jek dulu...
lenkali leh letak gambar adik dia pulak...

aritu la citenyer...baiduri nk beli voucher...aku pon join sekaki...
voucher yg ni rm56 kalo xsilap...website dia http://www.ecazstudios.com/
aku xbayar shipping cost...maknanyer kene p amik sendiri kt kedai...
dan mangsanya xlain xbukan en.ikram la...hehe
 ni cover dia...gambar dania dalam lobor room lagik...

 ni gambar dania setahun...fotoshoot kt i-city...

 ni gambar dania 3 tahun plak...waktu main2 bersama rakan2 di tasik...:)

ni cover belakang...mak pak nak interprem jugak...hehe

bagi aku ok la photobook nih...leh simpan cam majalah2 lain tu kan...
dapat kt anak kecik mmg senang nk carik2kan...
dapat kat dania aritu...dia nak 'baca' gambar dia...hehe

korang nk try photobook camni ker?
leh try usha voucher yang ada...kalo xmo voucher ok gak..bayar je la rege dia..hehe
ni je la hasil nukilan aku yg main selambak jek gambar dlm buku tu..huhu

13 budak comey:

mamasue said...

tantek...suka

~aSFaLiZa~ said...

boleh buat kenangan esok2

♥cikmOt♥ said...

ni kira pengaruh rakan kurang baya ke sebaya ni...hehehe

~izan~ said...

et,ari ni ari khamis..haha..sj je kan letak lg.

cantik.mak paknya lg cantik hehe

~izan~ said...

eh kang marah plak,anak2 ko comel..mak pak cantik haha

PUANSTOBERI said...

wah..da siap..akak je blum anto lagi. Ehh..ni yg tak sabau nih. hihi.
akak retu buat dua. dari ecaz ni satu n dari photobook satu. hihi.
Lagi giler.

eT said...

mamasue :
cantik..paper dia pon boleh tahan...

~aSFaLiZa~ :
a'ah...utk anak jugak simpan...

♥cikmOt♥ :
rakan xbape nk baya...haha

~izan~ said...
a'ah khamis...ptg2 ni sedar sket..hehe
lain macam jek puji tu izan....haha

eT said...

PUANSTOBERI :
sama la kite kak..
eT 2 gak..yg photobook tu jugak...
yg tu tunggu kot lepas raya ker..hehe

mama_izz said...

tgah duk tefikir nak buat...ada suggstion tak?/ :D

diana said...

bagus jugak..
boleh buat kenangan...
lain sikit la dari album yang dah biasa orng tengok tu..

eT said...

mama_izz :
lani ada promo...tp cam mahal jek lg..dia offer rm100...
tunggu la bebila ada promo lain...baru berbaloi...
xpon tanya ngan bai...
tu sifu photobook...huhu

diana :
a'ah...xder la gambar terkeluar2...hehe

PUANSTOBERI said...

ET, akak nak tnya bleh?
kalo kita amik yg 40 pages kan, termasuk kulit dpn blkg skali ke 40 pages tu?

Lps tu seme gmbr ni kita kena PDF kan dia dulu yer.
Akak nak call derang, tp sik engaged je. Tu tnya ET je ni.
Nati ET jawab kat entry blog akak yew.
Macehh :))

Shane said...

In my view everyone have to glance at it.
limo service airport | dallas aquarium coupons 2011 | free antivirus reviews 2010