Wednesday, August 10, 2011

gambar mereka...

hehehe...mendung2 jek kt luar tuh...
update sket la blog ni...si izan tu pon sebok ari2 masuk blog aku en3 masam dia cakap...hehe
ok la...aku bagi latest punya...:p
ni la gambar sorang budak laki berusia 4bulan...dan sorang budak pompuan berusia 5bulan setengah...
kakak dan adik...tu pasal pakai baju sama...recycle..:p
muka sama...kepala sama...botak pon sama...hahaha...

time dania dok tgk gambar ni kt phone aku...dia pon cakap "ibu..adik ammar la nih..."
dia pon dah xkenal diri sendiri...hehe...
sok2 dah besar lg la lain rupa bentuk sorang2...
kalo aku ada gambar 4bulan dah lama aku tempek kt sini...sebelah menyebelah...
tp mak2 zaman dulu mana ada main amik2 gambar camni...
ssh bebenor nk jumpa gambar dulu...camera pon xder...henpon lg la jauh sekali...
kene p umah org cari gambar kite...hehe
so...capture momen2 anak2 je la skang ni...hehe

13 budak comey:

eima said...

a'ah lebih kurang la muka diorg ..mmg iras cuma kakak mukanye lebih lembut ...gegeirl kan mesti la lembut adek macho

hAnisAfiQaH said...

wahh nak sma..:) syamel slalu tetukar gambr kecik2 ngn fiqah..hahaha

~izan~ said...

haha,cabaran disahut,bagus2...

dari dulu2 lg ko mesti nk kena g umah org g cari gmbr haha..

fasya pun xkenal diri sndiri bila tgk gmbr dia kecik2..tp mmg nmpk ammar brutal sket mukanya..tang kepala tu sama kekeke

mamasue said...

dania lebih soft,kate pun girl.and ammar mmg nmpk ketaralah boyish nya.baby mamasue plak,apsal org dok kate boy even dah bg pki ropol2 kaler pink?nak marah nih....

♥cikmOt♥ said...

hehehe, adik yang gebus...

PUANSTOBERI said...

huhu..

mmg sama...comeyyy

|| NaFiRaa || said...

haah.. sama.. my anis n delisha pon sama masa bb..hehehe

miezaniera said...

kalo ckp kembar pn org caye ni..hrp ammar tk garang cam kakaknye ehehehe 2 org budak botak yg comel ;D

army4war said...

kakaka... dania sangat gigirl.. amar nampak macho nye.. bagus2.. tang pale semua tak leh nak nafikan.. sangat same.. kakakakaka...

sHi Ma said...

sbb kakak girl, lembut je muka, amar mmg macho lah.. steady bro.. wakawaka...

RojakPunya.blogspot.com said...

COMEY!!!

miloais said...

muka selamba jer tu...
tapi comel hoccay!

RojakPunya.blogspot.com said...

emm err hensem?