Sunday, May 27, 2012

Biz Kad pulakkk


akhirnya...ada jugak biz kad aku kali nih...
dah lebih setahun kot pasang niat...baru tertunai...kekeke

kad ni aku wat utk izdiharshoppe
aritu ternampak offer kt groupon kan...
aku pon  order la kt situ rm35 utk 2kotak/50pcs...

memula aku bg email kt company tu senyap jek xder respond kata dh terima ke x yg aku mohon tuh...
agak lama la jugak tunggu respond...dekat 2 minggu kot...
tetiba sampai barang atas meja...
konpius gak memula sbb rasa xder xtvt order on9 3-4 menjak nih...hehehe 
(tabiat baru kan...suka no order online...sonok bila nmpk muka abg posmen mai bwk brg...:P)

ni kali ke-2 kot order kt groupon...hehehe
korang pon mesti ramai yg suka beli online kan...snng wokk...
xyah drive (aku mmg malas drive)...
selalu kalo nk p kuar shopping suka ajak chenta hati...tp bukan selalu dia free kan...ecehh...dan2...:p

3 budak comey:

lurun namzar said...

brg2 offer kt groupon mmg best.
saya pn dh beli mini mesin jahit.

Nens Collection said...

wooo...best2!

Eliss Mie said...

aku punya hari tu 600 keping, rm19. gila banyak x tau nak buat apa. seb baok boleh buat 2 design