Friday, February 10, 2012

Android Application - USTREAM

hai jemah sekalian...:))
lamanyer blog tersadai...smpai xtau nk mula dari mana...
jumaat2 camni...lunch hour xdapek nk kuar2 pusing2 ukur shopping complex pasai namapon awal bulan tp dh sesak poket den...moh kite bertapa dalam opis je la kan...
ingat nk cite pasal makan...tp xbest la...pasal ngah lapar...hahaha...
hari baik petang baik nih...nk cite pasal application la plak...
namapon ada gadget ni kene la pepandai memandai install yg mmg dh free tu kan...hehe

bebaru ni korang ingat x pasal kuliah maghrib yg diadakan di masjid shah alam (ahad)...
ala...time sama dengan AJL yg hafiz awan nano menang tu....hehe...ingat kan???
kekdahnyer aku yg beranak kecik nih mmg la xdapat nk p sbb mereka akan wat hal nnti...
kot akan nyusahkan org lain plak...
tok laki la p sorang naik moto...senang nk parking...umat manusia pon sgt penuh time tuh...
hasil info2 yg byk kt twitter ngan facebook kan soh tengok live kt website masjid Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah
aku nk view direct dari web tu mmg la xleh langsung...pasai guna wireless...xder la hasil...tunggu percent buffer dia pon berjenggut nk loading...last2 aku p kt MARKET search USTREAM pastu INSTALL...
siap install dapat la nengok kuliah tuh...lg clear...cam dok depan uzstaz jek kekdahnyer...hehe


 memula aku masuk 5k org nengok...ramainyer...


 ni dah lagi 10min kuliah nk abes...time nih sebelah mata nengok kuliah sebelah mata tengok AJL...:p
tp abes ni dlm kol 10pm kot...xdan pon nk hadap AJL pasal anak2 wat concert...
hadap anak2 je la nengok sape menang...:p

ni la applikasi tu...korang yg blom try, boleh la try kalo nak...:)

3 budak comey:

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

oooOOoo ni la benda yg hubby sy suh install

ok leh g pasar jap..free kan?

e.l.i.s.s.m.i.e said...

cheq tak dok android :p

miloais milo said...

iols tak paham bab2 gadget ni beb....