Friday, February 17, 2012

Main Air Lagi???isshhhh....iiiissshhhh

tettt...salam jumaat :)
nk bg abes bab main air ni semadi dlm blog ni ha...
eh korang perasan header aku dh tukar gambar byk lori kan...muahaha...biarkan lori2 itu...
lepas celebrate besday mak...esoknyer kitorang plan ke gambang...
maklum la...kt pahang ni apa la sgt tempat keriangannyer...pusing2 situ la jugak...hehe

 rombongan cik ani menuju puncak gambang...

 ni rate cabana kalo korang nk...tp mmg aku sarankan elok la amik cabana nih...
dia siap ada tilam utk kite landing...sesuai utk tukang jaga bag...hehe..
masa aku smpai tu cabana dah xder...sold out...

 kanak2 bawah 90cm atau bawah 12 tahun adalah percuma...
dania lepas sket jek pale dia dari paras 90cm tuh...nasib staff situ kira cincai la...xyah bayar...hehe

 korang yg nk invest dalam hartanah...ni ada lobang...
beli apartment ni (dalam pembikinan) utk sewakan pada org dekat sini...menarik aku rasa...tp aku xder cukup duit nk invest...huhu
aku nengok bangunan dah tinggi naik tuh...

 masing2 ngah tunggu tiket nk masuk dah tuh...
menempek amik gambar jap...

 aku nk amik gambar harga tiket tuh...
tp kepala mak jemah sarah plak nyebok dok wat lintas hormat p jumpa kawan...
pusing2 kt sini jugak korang jumpa...huhu


 dania sangat takut air occay...
maka dia dok atas je la...main pelampung atas tanah sambil menjaga bag...

 tengok la tuh...
ke hulu ke hilir gaya ngan pelampung dia...berimaginasi jek...tp xmo main air...
nangis2 bila org nk seret masuk air...
nasib masuk free...xder la aku nk paksa sangat...hehe

salin baju jugak la....ammar plak baru pas main air...
ammar xyah cakap...xpadan ngan kecik...main air xsedar diri...

ni la dia org paling penat 'main air'....hahaha...sabar je la... :p

15 budak comey:

Nens Collection said...

hehe..comey je gaya tidonye..hehe;)

lydzar said...

takut air?? ala tak syokla mcmni.

menarik jugak Bukit Gambang ni. Kitorang asal balik kampung, takpernah nya sempat nk ke sini. nntlah one sweet day :)

::NureeN:: said...

mmg penat la kan bila mandi kolam.. nureen klau blk dr mandi kolam mmg nk tdoq ja hehehe

::NureeN:: said...

jom skype..
id nureen : nureen345 @ nureennasir

id eb : ebshah

Fieza79 said...

best mandi manda...dh lma xberaktiviti gini...

dlm pale ni mcm2 aktiviti nk bt dgn si org baru tu...tp lum kesampaian sbb kekangan waktu dan kewangan hehee...

wan nurul hezrina said...

bestnya main air time=)huh fenat sngat gamaknya tuh

erienz said...

hari tu family day ke kuantan, x dapat gi gambang park...huhuhu, sedih...

AYuNG said...

lor...igt kan beg yg buleh buat basahan jer..ehhe

Atia Adina said...

alahai dania...napa lah tak nak main air????kelakar lah plak tgk dania main pelampung atas tanah jer

ratusiput said...

tak jejak gambang lagi.uwaaaaaaaaaaa............

miloais milo said...

memang letih banget dah tu
sampai tido tak sedar tu....

PUANSTOBERI said...

bila la nak dpt merasa kat sini. Tp rega oke la lagi. Kat Lost World of Tambun tu rega cam tahap Sunway Lagoon dah.

sHi Ma said...

macam best je main air kat gambang nie yek....

perasan header dia dah bertukarrrr.. (@_@)

hajarus said...

pic yg lasts ekali tu... amboi kepenatan sungguh gayenyer tu... hihi... :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

pernah sekali pegi bukit gmbang
itupun sbb teambuilding opis, sib baik time tu teambuilding + family day..dapatler bawa asben & anak..
mmg best kan tempat dia