Friday, February 24, 2012

Fotobook ke-2

meh nk tempek latest punya photobook yg aku baru buat...kali ke-2...hehe
photobook pertama yg aku wat dulu leh tengok kat sini  khas untuk Nursyaza Dania

al-kisah dulu aku beli 2 voucher bersama jemah maro n jemah baiduri...
lama dah peram voucher ni...dari bulan july 2011 kekdahnyer...baru 7 bulan kan...:p
pasalnyer malas nk mengedit gambar...nk pilih2 tu pon 1 hal....
dan...disebabkan dah nk expired bulan depan, aku gigih jugak siapkan sebiji photobook....

ni gambar progress submit kat photobook malaysia 
sebelum nk anto ni ada masalah la pulak....voucher x valid....

masuk kod voucher 3-4 kali still xvalid....cuak gak...huhuhu
rupa2nyer aku salah buat size dia....
patutnya 8' x 11' portrait....tp aku p wat 11' x 8.5' landscape....huhuhu
mengangis ko nk buat sekali lg menda yg sama....dah la aku ni terlebih 'rajin' bab edit2 nih....

nasib la baiduri ada extra voucher mmg khas utk size yg aku silap buat tuh...
bayar lain kt dia sbb malas nk buat yg lain kekdahnyer...

jumaat aku submit....rabu dah sampai atas meja....hehehe...cepat kan sampai...
photobook kali ni khas untuk Muhammad Ammar Izz Mohd Ikram....


maknanyer...aku masih ada 1 lg voucher blom digunakan dan akan expired bulan depan...
bila la aku nk belek lg gambar2 ni sume???adoii laaa...
ingat nk wat khas utk kami anak beranak pusing2 bumi Allah nih....
nnti dah jadi...dah siap...aku tempek kt sini k...hehehe

4 budak comey:

Nad @ MamaZakwan said...

cantek!
kite beli gak kt groupon
tp sbb malas nak edit2 gmbr
hadiahkan la kat adik kite yg baru kawen tu, hehehehe
ada gak gunenye..
lgpun gmbo kawen die cantek2 sket

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku sekali beli, memang hazab rasa..hehehe

|| NaFiRaa || said...

memang malaskan nak edit2 gambar nih.. kena betol2 ade mood baru leh buat..

ratusiput said...

dgr2 gak pasal ni tp cam ET gaklah ratu lg tak pandai nak resize2 bagai tu...slalu CK je buatkan kalau dia balik sini.kalau dia takde mmg gedabak2lah gambar uplod hehe..