Wednesday, February 29, 2012

PADAN MUKA!!!! EMO PLAK AKU DENGAN BERITA NIH....


PADAN MUKA!!!! EMO PLAK AKU DENGAN BERITA NIH....

8 budak comey:

♥cikmOt♥ said...

saper tak emo...berderau darah baca...

LYAfrina said...

lya y mbaca pon terasa marah.. mcm xde akal buat gitu

~aSFaLiZa~ said...

masa tgk video tu mmg tangan saya terus sejuk. marah sgt tau

Sidratul Muntaha said...

just curious:
kenapa tak check background education mereka sebelum hired?!
kan kena ade degree or diploma in early child education klu sape2 yg mengusahakan taska program permata ni?!
my conclusion,maybe those two ni just worker biasa je?!

|| NaFiRaa || said...

sampai ke saat ini saya masih belom ade kekuatan nk tengok video tuh.. harap2 bende tuh mmg benar sabotaj.. jgn buat betol2 kat anak2 tuh sudah lah.. x sanggup rasa nak dengar atau baca..huhuhuhu

Nad @ MamaZakwan said...

majikan ngan pekerja punye hal,
bebudak plak jadik mangsa
tu yg sume org marah tu...!
geramnye!!!

Atia Adina said...

aku pun emo juga...mungkin sebab kita takut jadi kat anak kita

ratusiput said...

yela kalau majikan elok takkan pekerja nk wat camtu kan...