Wednesday, October 17, 2012

Cerita Beijing Day 3

jom sambung pengembaraan kite...baru masuk hari ke 3 kot...huhu
abaikan la kalo gambar senget benget tu...malas nk tukar2...:p
hari ke 3 ni kami p kat taman larangan, foot massage, zoo panda, pearl shop, pastu p tempat bangunan burung yg olimpik tu...
cam bese jom layan gambar sampai muntah...

sampai kat padang yg luas ni...fuhhh...
sgt panas kat sini...cabaran aku nk main kejar2 ngan ammar....
dak ammar plak sarung jek kasut xder masuk gear 1 dah...terus bantai gear 5....huhuhu
jenuh hokey nk kejar anak jantan sorang ni...

tengok la tu...org nk soh bergambar pon ssh...
tangan tergapai2 nk lepaskan diri tu...

akhirnya kepenatan lari2...tertido atas wan...sian dia...huhu

istana lama ni kata nyer kalo perempuan yg masuk sini xleh kuar dah seumur hidup...
permaisuri pon leh kuar sekali jek seumur hidup...
dia ada bilik 9999,++ kurang sikit dari bilik istana kayangan dia...berapa ntah xingat dah...huhu
masuk dalam istana lama ni sangat la penat tau...
lepas 1 balairong...ada lg...dan lagi dan lagi....
sampai sempot....tanya acik mei jauh lagi ke nk sampai hujung dia kata ada lg 5 balairung seri...
makk aiii...fengsan nk sampai hujung...
ingat kan nk kena pusing balik nk kuar rupanyer tidak...mmg kuar kat hujung sekali...
last2 kitorang ajak kuar jek...ikut jalan tepi...nasib ada pintu kt tepi leh kuar....huhuhu

bahagia dapat kuar dari istana yg luas giler tuh...
tunggu supir dtg mai amik plak...

singgah solat dulu kat masjid...

ni sampai kt pusat herba dia...ada massage2 kaki...
time ni la aku kene karan kt dahi...huhuhu...

eh pastu kitorang p mana eh???
hilang ingatan plak aku...hehehe...k la nnti sambung day 4 plak.. :p

********************************************************
ORIGINAL SUPRACOLOR Foundation by KRYOLAN 10gm
~ Bedak asas trend mekap artis dan mak andam terkini….Hasilnya malatoppss...
~ Long Lasting
~ Halus
~ Dapatkan segera kerana stok terhad
~ Kryolan Supra Color telah lama digunakan oleh mekap artis Malaysia semenjak 1999 tapi rahsia ini tak pernah diketahui oleh ramai sehingga kini kerana ia sebahagian dari rahsia solekan cantik dan flawless..
izdiharshoppe@gmail.com / 0193416067

4 budak comey:

Fieza79 said...

amboi dh smpai ke beijing..best nya..
mesti byk pengalaman indah kt tmpt org kan...

Myra Jay said...

Besar betul istana tu..

Mungkin isteri yg dah masuk situ takleh keluar sebab terlalu besar kot

nur said...

walaupun penat, mesti seronokkan dapat jalan negara orang :)

Nens Collection said...

best giler..akak letak gambar byk2 okey..hehe