Wednesday, October 31, 2012

WW || lama xbukak akaun en.nuff

lama xbukak akaun nuffnang tu...tetiba arini teringin nk bukak...
dah byk rupanyer (bg aku mmg byk la..org lain xtau la)..hehe
jom shopping!!! ahakss

13 budak comey:

bunga_rose said...

dah boleh cash out tuk shopping dah tu ^_^

umialya said...

banyak tu, tahniah

Nad @ MamaZN said...

Bleh soping2 dah tu =)

♥cikmOt♥ said...

nak ikuttttttt...hehehe

Myra Jay said...

Wahh ok sangat la tu, dah boleh cashout ha ;)

Nafira usof said...

dah boleh cash out dah tuh~ tahniah~

I`mulan said...

bestnya... Mulan pun dah boleh cashout tapi nak tunggu rm500 dulu.. (hehe...ntah tahun bila la)

c i k m a r ® said...

jom shopping :)

Atia Adina said...

wow....sikit lagi nak rm100....leh cash out

:: Riri-Fatieha ::~ said...

wahhh bnyk juga tu...

Eliss Mie said...

boleh dah cashout tu :) tp kalau aku cukupkan 101 :p dpt ngam2 seratus :p

eB said...

perghhhhhhhhhhh. wajib shopin tuh :)

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

yuhuu et..singgah jln setelah sekian lama tak berblog..

okla tu...sy pon baru cash out tadi..alhamdulillah..