Monday, May 11, 2009

Berkelana di hari IBU

10 mei smlm aku ngan ikram dah plan nk p wedding kawan sekolah dia kt lumut, perak..kalo sempat nk la gk p housewarming merangkap besday party anak haire kt umah dia di Meru...
gambar wedding aku xamik pasai xsempat n aku xkenal pon...ikram plak xkesah nk bergambor pon...huahua...

on the way p wedding tu macam2 aku jumpa..antara yg menarik perhatian ialah mentarang lebeh kurang adik beradik siput la gk...benti tepi jalan ada makcik tu jual sekilo rm4...seingat aku dulu time abah aku beli rm7 sekilo...huhu...nasib la murah sket...beli la utk along sekilo...
antara lain yg aku jumpa ada pakcik cina bawak bab* utan membonceng motonyer...huhu..sungguh bahagia tgk pakcik tuh..apala...

sampai tempat kenduri dekat2 kol 2...kol 215 terus balik..xsempat nk jejalan dah...len kali la jalan...sampai umah along dlm kol 5...mandikn dania, mkn2 n minum2 ptg sket terus balik seri kembangan sampai kol 7 ptg...alkisahnyer...


mentarang...kt sekinchan jek jumpe ni..



sudah penat tido...


apa ntah yg nk disembangkn tuh


5 budak comey:

miezaniera said...

huhuhu semangatnye Nusyaza Dania nih. tk mcm 2 bulan pun.

eT said...

kuat mkn susu n nangis mmg cepat besau..huhu

izanpyus said...

Nampaknyer anak dara ko mcm muka Ikram je aku tgk (xtahu la akan dtg,sbb muka baby berubah2). Tapi muka anak dara ikot ayah, sejuk (org kata la..tapi anak aku panas semacam w/pun fotostat muka pyus,hahaha).

eT said...

smlm ayah dia bukak album dia time baby..mmg ada macam sama..huahua

along said...

mak ngah dah letak gmbo dania kat desktop...wuhuuu...penuh desktop mak ngah ngan muka dania...mak ngah syg sgt2 kat dania...mmuuuuahhh...