Saturday, May 23, 2009

Kerja Rumah - TAG

Tag ni telah dikenakan oleh baiduri a.k.a miezaniera...huhuhu
memandangkan aku dok lepak jek kt umah kakak aku tanpa membuat sebarang xtvt, dan dania plak ngah tido...aku pon merajinkan godek blog ini...hehehe

1) bila terakhir anda cuci toilet?
aku rasa last cuci time aku nk tinggalkn umah...tinggal umah mertua ...tunggu due...time tu nak masuk 9 bulan..huhu

2) pencuci apa yg anda guna?
mcm2 kaler ada...biru pon ada...aku pon xingat tajuk apa pencuci tuh...huhu

3) dalam 1 minggu berapa kali anda mop lantai?kenapa?
kadang...kadang...sbb tak buat selalu la hehehe

4) apa tugasan terakhir anda sebelum menjelang malam?
tugasan terakhir kompem2 la tidokan dania sambil nyusukan dia...

5) apa menu hidangan makan malam anda yg paling simple?
simple = meggi lerr...

6) minuman selalu anda buat waktu pagi?
kopi wajib untuk ikram ngan milo untuk aku...heheh

7) sebelum tidur apa yg anda suka lakukan?
karoake utk anak2..

8) harus menjawab tag yg tertera nama di bawah?
sila la kekawan yer...jgn segan2

3 budak comey:

miezaniera said...

7)karoake utk anak2..
mcm ramai je anak..kekeke

eT said...

ahaha...xtvt masa depan la tu bai...

Farihan said...

pencuci pun ader tajuk eksss...baru aku tau...

nie aku tlg jwb soklan bai...IKRAM tu mesti dier kira ank gak....