Wednesday, September 2, 2009

Yang ditunggu2...bugslock

neh sampulnyer...kecik jek..

demam nyamuk aku xabes lg nih..hehe baru2 ni aku ter'accident' kt blog mana ntah pasal produk bugslock ni. xtahan nengok pale, kaki, tangan, badan dania kene nyamuks kan... dgn nekadnyer aku order barang bugslock ni.. walaupon aku terpaksa tunggu sedikit lama utk barang ni sampai kt aku..tp xper...mungkin pasai aku order dah nk dekat cuti merdeka ari tuh..dan mungkin juga posmen sume sibuk nk cuti gak kan..dimaafkan la..(wahh..+ve thinking kan aku nih..bagusnyerr)

maka sesi percubaan bugslock ni akan dimulakan oleh aku dan sorang kenalan yang boleh dipercayai bab mengetest2 nih...


ini la isi dia..ada 4 kpg...



model utk bugslock ini.....aku letak kt kaki tu...



Sedikit info pasal bugslock ni yer:

"Bugslock" is a mosquito controlling product to repel the mosquitoes with a 100% natural aroma. It is a creative and band shaped product, which prevents mosquitoes from approaching by wearing it on the wrist or ankle, where the item emits an aroma that the insect can't stand.


As it is small in design and easy to carry, it is usable at anytime, thus it is considered a very convenient product. Plus, it is a safe product, which can be used even by infants, in other words, all age groups can use it because it is made of non-toxic substances.It is an elegant product with its various colours and refined designs; hence, it can be used as a form of accessory for women and also a fun item for children.


Ingredients:-


100% Natural Citronella Oil (pati Serai Wangi) (30% w/w)


-Textile (Ultra Micro Fibre) (70% w/w)


-Net Weight(3g)


Bugslock could be used by:-


- Parents who have children
- Outdoor sports clubs like fishing, mountain climbing and golf, etc.
- Soldiers, policemen and those engaged in security related industry
- Merchants selling the goods outdoor
- Farmers
- Large size vehicle drivers such as bus and truck, etc.
- For public relations of companies (insurance companies, travel agencies, automobile companies, oil companies, hotels, tourist resorts, etc.)
- Any Outdoor activity, not involving water
- Outdoor barbecue parties

Fasten Bugslock with adjustable push fastener:
* On wrist or ankle
* Picnic table pole
* Knapsack belt
* Chair or table leg
* In the car
* Necklace


4 budak comey:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bape hengget tu?satu tu bleh pakai bape lama?banyak lak tanya :P memang x kena geget langsung ka?

eT said...

std price dia rm16.
dia tahan selama 42jam or sampai hilang bau.
setakat aku survey n guna ni Alhamdulillah la xder kene gigit lg..huhu

miezaniera said...

padan muka nyamuk2 tu kan..tk dpt gigit dania dah huhuhu semoga dania bertambah sihat dgn perlindungan yg ibu nya beli kan hehe ;D

eT said...

iyo la..padan muke dia