Tuesday, November 15, 2011

BerkampUnG kt HospItAL pLak

perasan xder en3 raya haji dalam blog ni  kan....
pasalnyer strat malam raya tu abah aku sakit....
raya pertama dania plak sakit...sampai muntah2 8x siang tu...
malam tu bawak abah p sepital kene tahan wad 3 hari kt temerloh...
ahad ammar plak start xsihat....aku pon start nk raya tu mmg dh xlarat demam2...
tp sbb ada anak2 yg xsihat jugak ni la mungkin xbape nk layan demam tu...ikram pon demam...
yg sedihnyer demam ammar yg xssh nk kebah...
smpai dh berhari2 riso la kan...kami pon bawak la p sepital....
memula tu kn ulang2 4 jam sekali ke hospital sbb doktor kata kn jangkitan kuman kt paru2...
malam berikutnya tu ammar xleh tido nangis xberjam2...tertido bila dh penat sgt nangis...bila bangun nangis lg...kami terus bawak p sepital lg...
snng doktor nk monitor, ammar dok la kt wad pakej la ngan ibu bapak kakak sume...hehehe

adik nangis xmo boh mende alah tutup mulut n hidung dia tu...kakak ni mmg suka buli adik...
menda tu mmg ada ditinggalkan kt bilik utk proses nabulizer...

ni pic izan amik kt umah..
keletihan nangis sampai tertido...ni time aqiqah...
mmg kesian sgt ammar xdapat nk bersuka ria naik buai....

 kakak tu minum susu wajib pegang tangan adik...

doakan anakanda ku Muhammad Ammar Izz cepat sembuh...aminnn

p/s: cuti tahunan aku pon nipis sesangat dah ni...huhu...

11 budak comey:

~izan~ said...

Aku pun doakan ammar cepat2 sihat.sayu benor dgr suara dia nangis ari tu.harap ko tabah k...

Nad @ MamaZakwan said...

hukhuk..sedihnya..!
get well soon sume2 1 famili!

eB ezrin said...

kami doakan dari jauh. insyaallah. get well soon dear lil ammar. xoxo

mamalieyna said...

salam ziarah..lama tak singgah sini..hu~

huhu..siannye anak2 tak sihat..harap2 cepat la baiknye tu ye..kesian smpai kena berkmpung kt wad lagi tu ha..hu~

*∽ IZAN ∽* said...

ala siannyaa.... moga Ammar cepat sembuh dan tak demam2 lagi dah. Caring sungguh kakak pegang adik.. bagus la kakak cam nih.. sejuk sket hati ibu

Atia Adina said...

saya doakan adik ammar cepat sihat....skg musim demam lah....adik saya pun kejap2 panas badan dia....tapi bila ibu bagi ubat...panas dia cepat kebah.....

Nens Collection said...

semoga adik ammar cepat sembuh ye..dan lepas ni lebih sihat dan kuat!

erienz said...

semoga adik ammar cepat sihat...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

semoga cepat sembuh yer :)nuha dulu kena jugak neb masa setahun sebb dmm panas ngan selsema.cuti aku ada banyak, nak pinjam :)

~aSFaLiZa~ said...

cepat sihat ye syg

Sarah Syazwani said...

cian ammar..moga cepat sembuhhh