Thursday, November 17, 2011

TerImA KasIh atAs DOA kAliAnS

 yer....terima kasih sangat2 atas doa kalian sume...
sahabat2 yg dikasihi yg sudi datang menziarah kami anak beranak kt sepital...
eceh..dah macam nk karang surat penghargaan plak...hehehee
tp serius nih...terima kasih sesangat pada sume... :)
Alhamdulillah...anakandaku Ammar Izz dah boleh kuar...tapi masih kene follow up ngan pakar lagi...

ni gambar2 time nk checkout dah dari bilik hotel wad penginapan kami...
ala2 percutian 3hari2malam gitu....hehehe...

 toilet ni wat aku bingung...
maklum la budak kampung xreti nk guna shower tu...hehe...
nk balik baru ikram tunjukkan cara nk guna sbb baca twit bini dia yg sengal ini siap paksa aku mandi sebelum balik...:p

 ammar kene kepung...sbb dia suka golek2...
ibu sibuk nk snap gambo...hehe

 asyik tengok tv dak tu...
tu bekas ubat ammar beratur...


 apa la ibu aku ni buat...xdo kijo agaknyer...huhu

tu dia bag bersusun kt tepi...cam dok 3bulan jek gayanyer...hehe
dlm lemari ada lg tu xletak kt situ...:p

ni makanan pertama yg aku jamah kt situ...
makanan sihat...masin xder...manis xder...pahit xder...kesimpulannyer xder rasa la...hehe
tp, hari2 berikutnyer best jek food dia...
ada menu leh pilih...lain hari lain set menu dia...
ammar sakit..ibu yg kenyang...hehehhe


12 budak comey:

Tina Othman said...

comelnya ammar, sori dear ammar sakit apa ye tu?

pizet said...

amar yang makan ke mak dia ni? hihi

Gieyana said...

comelnya Ammar..moga cepat sembuh yer dear..

iera said...

alhmdulillah ammar dah sihat..tp jgn lupe bwk ammar p follow up dgn doktor yer ibu ammar..hihi

~izan~ said...

aku punya la bygkan shower tu bila ko twit.ekeke..

ammar dah sihat semula,bley ibunya beronggeng hjg minggu ni dgn acik izan ehehe...

sHi Ma said...

alhamdulillah sihat dah ammar... tp mak ammar yg kenyng n selesa kat spital ala2 hotel tue... hehehe..

Aleyn said...

Alhamdulillah..ammar dah sihat...

Nens Collection said...

dh ala2 otel dh gayanye spital tu..hehe

Atia Adina said...

alahai cantiknya hospital dia....alhamdulillah dah sihat....yeah....

Myra Jay said...

Alhamdulillah dah sihat...

Spital mana dok?? Nmpak canggih je..

Zefa NorAsmara said...

Alhamdulillah ammar dah sihat..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kat demc erk. berapa ribu tu abes? paling kurang 2-3 rib laa kan.