Tuesday, November 29, 2011

GenG bAs SekoLah Ammar Izz

jumaat lepas plan aku nk balik kampung numpang kakak aku sorang ni ha...
ptg tu dia call kata otw p sepital nk p beranak dah...sabor je la...huhu
aku balik la ngan kakak aku sorang lg mai amik dari kampung...:)

malam tu jugak dia selamat melahirkan baby boy seberat 3.6kg lebih kurang...tahniahhh....
Alhamdulillah...sepasang dah anak dia....

 eh...ni ammar izz...
dia tengok baby xder perasaan pon...hehe

ni la orgnyer....bukak mata sbb mak lang dia nk amik gambar...chumel kan...
geram plak pegang baby lembik2 nih...
rasa cam nk penyet...hehehee....
kira sebaya la ngan ammar izz ni...ammar bulan 4....baby ni bulan 11....

baby ni xder nama rasmi lg...tp boleh panggil baby IMAN.... :)

12 budak comey:

|| NaFiRaa || said...

semangatnye.. x nampak cam bb baru lahir.. gaya cam bb dah 2 3 bulan.. mata pon dah bulat celiknye.. GERAMMMMM!

Nad @ MamaZakwan said...

mak aih...!!!
rambut die super duper lebat!
kirenye ni sepupu dania n izz la ek?

eT said...

nafiraa:
dlm gambar nmpk cam besar kan...
tp kt luar kecik jek baby ni...hehe

nad:
a'ah...kira sepupu la nih...hehe

~izan~ said...

rambut lebat betul! kuar ikut tingkap kan? mujur semua selamat dah..kim salam along.

miloais said...

comel! mata hitam bersinar gitu...

eT said...

izan:
a'ah..ikut tingkap...xder rezeki nk normal...

miloais:
kuar mata mat salih kang ssh plak kak...hahaha

Nens Collection said...

luasnye celik mata..
x gaya baru lahir..
papepon ttp comel..jd anak yg soleh ye iman..

eB ezrin said...

eB nak lagi la. ekekekekekeke :)

Myra Jay said...

Tahniah..
Baby dah pandai bukak mata masa nak amik gambaq dia ha :-0

aanie said...

lebatnya rambut...
dah pandai bukak mata tu...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

ammar izz sudah besar la..n cemangat nyer dia..

mmg chumel baby..btol2 geram nak pegang/peluk baby lembik2 ni..anak kita pun cepat jerk mmbesar..rasa mcm x puas jerk..

MamaEma said...

selamat datang ke dunia..