Thursday, December 1, 2011

BiLa ChentA hAtI KejE LUaR

last week chenta hati saya kene keje luar lagi atas urusan rasmi...sabah...
hajat hati nk nyebok ngikut montot tp xboleh (sebok nk ngikut...huhu)
aku dh pesan beli barang2 sket bawak balik...

last day b4 dia balik tu sempat dia lari jap p beli barang untuk bawak balik...

 ni baru dpt punggah2 smlm ngan anak2...
maklum la..kang kite bukak...diorang lg cepat penuhkan rumah tu nnti...
baru dapat belek sesatu...mana utk aku..utk kawan2...utk anak...utk mak2...

 ni siput aku beli tahun 2008...
dh gulung2 naik atas sbb masa dania mula pandai jelajah rumah dulu dia suka main tarik2 siput tu...
jenuh nk kutip siput terabur dalam rumah plak...huhu

 makanyer kirim 1 lg langsir siput utk mak...dh lama mak ejas...hehe
perasan ada siput dah terlepas...

sempat gak mak datin cinonet ni bergaya ko...
siap paksa aku amik gambar dia byk2...ewah...perasan model la tuh...
pakai rantai sampai bawah pusat...terpaksa pegang sbb leher berat...haha

thanks to chenta hati sbb belikan jugak walaupon sibuk ngan keje...
sampai anak2 dok tanya tido..bangun...dh byk kali tp xjumpa2 ngan ayah dia...huhu
jd mangsa ibu la dok melayan soalan2 yg sama byk2 kali...rasa cam nk rakam jek..."ayah keje sayang..."

12 budak comey:

Nad @ MamaZakwan said...

pandai chenta hati soping2 kan barang
hehehe

~izan~ said...

hehe,biasala tu bdk2 mesti cari punya..mujur tak lama hehe

kemain dak kecik tu,posing dgn rantai labuh tu..ada gaya dah tu.driver dah menanti kt luar tu tnggu mak datin kecik nk gi shopping ehehe

♥ Elin ♥ said...

haa...untuk sedara mara ada x?..hiih

Nens Collection said...

pehh..best giler..byk ler koleksi nnt..hehe;)

eB ezrin said...

lawo la. suker :)
ps: nk jumper nex wik leh? eB gi saner :)

eT said...

eB nk mai menara ke??
bole2...nnti roger la...

miloais said...

phewittt!~ sempat lagi anak dara tu bergaya eh...
langsir rantai siput tu sejak dulu popular
masa my family duduk sabah - beli banyak bawak balik kampung
sedekah kat sedara-mara...

Myra Jay said...

Myra tak penah p Sabah :)


Comel je dak kecik tu dok posing ;)

Anamarza said...

seronok la anak2 ayahnya belikan buah tangan ya

Lin said...

nice....tak sabar nak ke Sabah next year...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

si kakak tak tarik ke siput2 tu kat pintu tu? ehehe

Ardini Humaira said...

yeay dni nak p miri 25hb ni pastu nak honeymoon kejap di sabah :D