Wednesday, April 18, 2012

Aura Kokuryu Super Summer Cake (Bedak Arab)

en3 ni nk cite aura  bedak arab...ramai yg mencari  bedak arab ni rupanyer...
selalu blog aku sehari nk cecah 100UV pon mmg tak la...dan aku xkisah pon nyer la hai...
update blog pon sekadar sampingan jek...suka2 org kata...bahan bacaan sendiri jugak nnti.. :p

nak tunjuk trafik blog jap...polis trafik xder...hehe

 bukak stat blog maziati ni jam 8am...pageview today tu cam bese la...
selalu kol 8 pg 1 jek view...aku tu la...:p
aku amik stat dari 10/4 - 17/4 sbb aku up citer bedak arab ni pon 9/4...

ni plak stat utk blog izdiharshoppe 
selalu blog ni jarang update pon...trafik selalu lancar...tiada istilah kesesakan nyer pon...
tetiba femes plak bedak arab kt sini...

ok...keywords hampir keseluruhan pasal bedak arab

bukan apa, saje nk share ngan korang bedak arab ni senang sbb dia 3 in 1...
foundation, moisturizer, n alas bedak...bertahan sampai petang nyer pon aduhai...
kalo korang nak try klik sini
stock aku amik isnin baru ni tinggal 3 set jek lg...sape nk cepat eh...nk book dulu pon xper...

hmm...ada sesapa yg nk biz bedak arab nih???
tanpa modal tau...boleh jugak buzz2 kt aku eh...kite ceting belakang tabir... :)

*nk up citer pasal jahit2 nnti...hehe...tunggu cukup bahan :p
nnti aku cite details pasal fotobook tu jugak...siap harga bagai...hehe

12 budak comey:

SyUhAdA said...

mcm menarik je..bape hrga dia ye?

miloais milo said...

jap.. nak pi terjah blog uols yg tu plak...

eT said...

hehe..meh pm eT

SyUhAdA said...

pm syu bleh..klau jd agen cmne ye?

syuhadasalleh@gmail.com

eT said...

ok syu,dh email :)

lurun namzar said...

saya pn nk tau jugak la.
nie emel saya : red_suemin@yahoo.com

Aida Awie said...

bedak arab? senang ke nak apply kt muka? brapa regenya?

maszmadi said...

hurm, mcm best jerk... nak tambah trafik situ jugak lah.. hehe kalu beli ada diskaun x?.. haha

Cenderahati-Perkahwinan said...

Tak pernah lagi dengar pasal bedak arab,ni first time tahu .

adda syuhada said...

Salam kenal..follow ur blog..dr mommy KIM yer..ahakss.

rizz_skin said...

pm say harga dia rizz_skin@yahoo.com

cik_zetty said...

saya berminat utk biz bedak arab nih.. emel saya di g.juice@yahoo.com