Tuesday, April 10, 2012

Genap Umur Anak Teruna Setahun

huhu...semalam xsempat nak up citer ammar setahun...
yer semalam 9/4/2012...genap Muhammad Ammar Izz setahun...
rasa cam baru jek p lepak2 kt hospital serdang nak beranak kan ammar nih...baru jek kene marah2 ngan misi sebab xpush sungguh2...tau2 baby dah terbelit..tu pasal susah nak kuar...misi pon mintak maap...haha...
cam baru jek abes pantang...eceh...dan2 sume macam baru kan...:p

smlm dan up iklan bedak arab yang mujarab tuh kt blog nih...
kalo ada yang berminat leh tengok link sini ...

berbalik cite anak teruna...
jarang2 aku cite pasal anak2 kat blog...
riso org boring nk baca...asik2 cite hal anak dia...haha...ok blog aku kan...teeettt

 ammar yg suka mengamuk kalo xdapat pape...
jauh beza ngan kakak yg cool...hehehe

 budak suka makan...pantang tgk org makan sume dia nak makan...

suka melawat tapak kawasan cam yb...puas pegang dia semata2 nk tawaf 1 umah...
kuar masuk bilik yg sama berulang kali tanpa bosan...org yg eskot tu plak yg letih...
jalan xpandai lagi...baru dok tatih2...memanjat boleh tahan...lupa diri kecik lagi...
merangkak pon baru dok bulih...
hehe...mmg beza anak laki ngan anak pompuan...

pape pon happy besday adik...moga cepat besar leh tolong ibu drive kete...
ibu dah malas nk drive nih...hahaha...doakan ibu selalu...:)

11 budak comey:

wan nurul hezrina said...

anak num 2 nurulpun suka sangat makan.bila org makan dia g punyer n tgk jer=)

cumil boboi=)

Atia Adina said...

happy birthday ammar....

Nens Collection said...

besday abg ammar 3hb 4 aitu..genap 2 tahun..hehe..hepi besday ammar..semoga jadik anak yg soleh..aminn

eB ezrin said...

hepi besday ammar... yelah rs cam br jerk eT bersalin rituh... cptnyer ms berlalu :)

lydzar said...

happy bday ammar..

Eliss Mie said...

happy bday hero malaya ,semoga jadi anak yang soleh :)

Nad @ MamaZakwan said...

hepi bday izz!
cewah, lain dr lain kunun, haha!

MAMASUE said...

anak aku 2-2 girl pun, tapi yg baby tu mcm sama je mcm ammar tu...huhuhu...

happy belated birthday ammar

Myra Jay said...

Dah besar dah Ammar ;)
Biasala dia pun nak juga rasa apa yang kta dok makan tu :)

Zefa NorAsmara said...

Happy besday ammar.. :D

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

owhh dha setahun ye..eheh ingat lagi..masa ternmpk et kat kenek desa padang jawa..masa tu et dah sarat..tapi sy baru lagi..:-)