Monday, April 16, 2012

Pheww...Nasib Dapat Fotobook aiii yg ke-3 ;P

lagi cite fotobook lepas up citer fotobook yg ke-2 dulu...ni yg ke-3...
yang mana voucher yg aku beli tu valid sampai 25 mac 2012...
mmg last minute aku wat ni...dan hampir burn voucher tu...hehe
dlm minggu tu plak ada banyak hal lain plak...xdan nk fokus tang fotobook ni ha...

apa aku wat...aku download template dari web photobook malaysia 
pastu tarik2 jek gambar masuk kt template yg dh ready ngan design bagai tu...
pastu aku send voucher code dulu kt photobook malaysia tu pada 23 mac...pastu lupa nak upload gambar yg aku dah wat tuh...
tunggu punya tunggu dah seminggu lebih xder respond pon dari photobook malaysia ...
masuk web dia check status rupanyer dia ngah tunggu file aku upload...cehhh...
masa tu dah lepas 25hb pon...redah je la upload file yg aku dh wat tuh...nasib dia terima...
status bertukar jd in production...legaaaa....
seminggu kemudian smpai la fotobook xpress aku tu...hehehe

 taadaaa...khas cerita dari aku zaman bujang sampai beranak 2...hehehe
tapi hanya sekadar gambar...xder ulasan plak...:p

eh...iklan jap...bedak arab (kokuryu summer cake) tu kan stock baru sampai smlm...

ni page kt dalam...pakai template yg dh ada...landscape...

tapi kan uols...kalo la korang jenis malas nak edit2 gambar nih...dan memerlukan khidmat khas buatkan fotobook korang dari A - Z...ni ada offer best tau....
leh tengok kat sini Fotobook SALE
xder voucher pon xper....Fotobook SALE leh tolong kan....serius...

11 budak comey:

Nens Collection said...

sis yg sis buat ni berapa?

Huda said...

bestnye dh ade 3 :)

eT said...

@Nens Collection yg ni xingat aritu brp voucher dia...rm68 ke rm58...camtu la...

eT said...

@Huda haha...ni ada lg terbeli 1..:p

miloais milo said...

rajin banget uols...

nak kena gugel pasal mende ni
sebab tak tau apa mendenya ni...

PUANSTOBERI said...

hikhik... ai pun baru dpt f.book terbaru last week.
Seme dari groupon dan seme sykt lain2. Saja nak test tgk mana yg bes. Tp takat ni, rasa photobook msia bes kut. Pixajoy tak penah terai lagi

Nad @ MamaZakwan said...

kite takpenah ada photobook =p

Gieyana said...

cantik ahhh...xpernah ag buat photobook nie...slalunya cuci 4r tue ja...

Myra Jay said...

Cantik!!
Berapa kalau camni?

|| NaFiRaa || said...

cantek.. berapa charge nih?

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

oo murah jugak ye rege dia.. glossy paper ke dia guna?