Monday, April 9, 2012

Kokuryu Super Summer Cake ( Bedak Arab)



BEDAK ARAB SUPER SUMMER CAKE KOKURYU
MACAM MASUK KELAS MAKE UP!
Produk Jepun, hasil kajian di Filipina Cherry Laboratory.
Sangatlah senang dipakai. Beberapa minit menjadikan kulit muka seakan-akan kita pernah masuk kelas make up!
Akan kelihatan lembut, gebu, bercahaya, berseri, cun dan yang penting terasa ringan di muka (tak melekit lansung!)
TAK PERLU PAKAI APA-APA KRIM LAGI!
1. Bedak ini 3 dalam 1: mouisturizer, foundation n alas bedak...sangat jimat!
2. Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya,
Sesiapa sahaja sesuai pakai.
3. Kemas dan sekata membuatkan anda indah.
4. Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda.
5. Mengecutkan jerawat.
6. Apabila berpeluh anda akan nampak lebih cantik.
7. Tahan Selama lebih 8 jam.
8. Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit.
9. Suci dan Halal, boleh dibawa solat.

10. Sesuai untuk semua aktiviti. Santai2, nak pakai cepat tapi hasil mantap.

berminat: KLIK SINI

6 budak comey:

eima said...

wahhhhh

dhiya' said...

salam,
berapa ringgit?

Nens Collection said...

mcm best jek..;)

ratusiput said...

berpeluh nampak makin cantik tu yg syok dgr tu...then tak melekat kat tudung bagai...interesting... :)

eT said...

kalo minat leh email la uols...ai pm price dia.. :)

Anonymous said...

cer bg email awk :)