Wednesday, April 4, 2012

WW || Cek Nuffnang

ini cek nuffnang yg ke-2 aku dapat...
hasil dari blog ini...maka aku tempek la gambar cek ni dgn hikmat blurkan amount...hehehe...ate, xbyk mana pon...tp boleh la nk p makan2...:p

16 budak comey:

miloais milo said...

ok - set date and venue my dear....

tetiba terus my dear kan???
hahahaaha

Myra Jay said...

Tahniah ye..
Sama la myra pun cheque ke2 tak banyak mana, cun2 lepasi tahap cashout je ;D

eT said...

@miloais milohahaha..tu la pasal...tetiba jek...:p

eT said...

@Myra Jayasal ada la kan..jemah ok jahh..:p

Izan Ishak said...

tahniah2...

izan pun cek yg last ni amaun yg paling minimum je.

Nad @ MamaZakwan said...

weekend ni bleh ar pi makan2, hehe

Atia Adina said...

eh....rahsia konon....heheheh

|| NaFiRaa || said...

tahniah~ masyukkkk~

eT said...

@Izan Ishak hehe...asal lepas kan...

eT said...

@Nad @ MamaZakwan harusssss

eT said...

@Atia Adina hahaha...biarla rahsia...teeettt...

eT said...

@|| NaFiRaa || masyukkk...masyuukk...hehe

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

tahniah!!!
lehla usha brgan baby tu, duit free .. =)

~aSHa~ said...

tahniah dik...best soping

Zefa NorAsmara said...

Ibu Yusuf dapat cek nuffnang simpan buat pekasam, baca entry ni baru ingaat.. tp tah mana simpannya.. huhu..

MiEEruL said...

untung ler.....dapat cek....ak tak dapat2 pown..even da lamer berblog...