Saturday, July 14, 2012

1st Time join iklan dlm KOSMO!

ni la 1st time aku join org untuk iklan2 dalam paper KOSMO ni...
nak letak iklan sendiri mmg xmampu la kan...
kebetulan ada peluang kan...aku pon join la...

seletah melalui fasa berebut kawasan...masing2 nk jd akak kawasan la plak (pengaruh kL gangster nih...hehe)
dan 2-3 kali gak la aku xdpt kawasan idaman seperti shah alam...
shah alam awal lg tokey dah lock...huhuhu
last2 dgn bantuan kakak aku ida mazidah 
dapat gak la kt SRI DAMANSARA/DAMANSARA DAMAI/PRIMA DAMANSARA
so...lepas ni akan nampak la aku berlegar2 di kawasan damansara damai bagai tu...hehe

iklan dia SD2 1 page...tapi pg td aku lupa benornyer yg iklan tu kuar KOSMO ari ni...hehe
kakak aku gak la yg bgtau...
kebetulan ikram kuar p fisio pg nih..kirim la ngan dia belikan 1...agak lama jugak xbeli paper kan...
asik tgk internet jek.....huhu

dah kotakkan kaler merah tu...tp xnmpk sgt la plak...
area sri damansara/damansara damai/prima damansara 0193416067....tu no aku...hehehe...
nak letak nama kene tambah lg la RM weh...ini pon cukup kot utk permulaan....

p/s: rabu n khamis (18/7 - 19/7) ni aku ada bukak booth kt Dewan Tan Sri Mahfoz Khalid Kementerian Kerja Raya ...akan ada aweks2 cun jaga booth tu nanti...mereka akan melayan anda seadanyer...ahaks...c u guys.. :)

1 budak comey:

mamalieyna said...

makin laris la business nanti..Amin.. ^_^