Friday, July 6, 2012

Nampak lantai dah Lepas 3Bulan


salam jumaat...pagi2 dah terkejar2 nk masuk keje...
makna kata lambat la tu kan...tambah pulak bulan ni 'teramik' wp1 plak...masuk keje 730am...hehehe
mmg xsempat la nak boh mata hijau ke..ungu ker...yg ada kelabu asap je la...:p
sume sumbat dlm bag...sampai opis baru la menempek2 sana sini...
tu kekdahnyer kalo lambat....

nak cite sket pasal bedak ni ha....makcik ni jual bedak arab ni...hehe

ni lepas 3bulan aku pakai...baru nampak lantai dia skit....tahan lama sungguh...

pastu aku curik jap gambar kakak aku tu ha (abes aku kalo dia tau aku curik gambar dia...hehe)

ni yg latest gambar dia letak kt fb...
dah xder pipi gemok sebab dia amik susu alpha lipid sd2 tu...
banyak gak berat dia turun....3minggu 12kg turun...
pompuan ni malas nk beli seluar baru....pastu bila berjalan pakai seluar lama dok tarik2 seluar sbb londeh...kelakar sungguh...

 ni muka dia pakai bedak arab...tp blom bertemu jodoh ngan susu alpha lipid sd2  lagi...
sama2 tembam....ngan anak teruna dia yg saaaangaaatttt bambam...dak ilman...
yg ni gambar lagi lama...hahaaha...masa blom ada anak lagi....lagi bolat kan....
nnti la curik gambar dia slim...lani tgk yg ni la dulu...kekeke
mmg beza kakak ngan adik kan....aku kurus jek...
sebabnyer masa kecik2 kakak aku ni suka curik hak aku....
xkira la makanan ker...botol susu ker...puting ker....pembuli dia nih....hahahaha
teeetttt....

11 budak comey:

Nens Collection said...

banyaknyerrr turunnn...
jelesnyerrr sayerrr...huhu

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah banyaknya turuk 15kg dalam 1 bulan..nak jugak turun berat camtu...

nurbeena said...

macam ni cepat la laku susu alpha lipid.

salam kenalan dr saya

♥cikmOt♥ said...

nak kurus jugak kalu cam gitu...sobs...

rATu kEBaYA said...

12 kg turun tu.. banyak betul...

nak tanya bedak arab tu berapa RM

Tina Othman said...

wah berkesan lah ye, sebab ada org minum tak turun kg pun, ikut serasi badan kot

Eliss Mie said...

lepas pantang leh try ni :p skang masa utk membesar :p

Salmi Khairil said...

salam perkenalan dari saya, jom singgah blog sy, salmikhairil.blogspot.com

KhaiRin : anies said...

wahhhh mesti kurus + cun ni!
tahniah!

|| NaFiRaa || said...

Wahhh.. Ni rasa nak try nih.
hihihi...

mamalieyna said...

waaah menariknya..teruja nak try jgk..apa2 nnti kita contect awak eh.. ^_^