Monday, July 9, 2012

Pergi tengok PeStA FLORiA tapiiiii.....

ikram nak bawak anak2 pegi tengok lampu2 kt putrajaya...
kebetulan kt putrajaya kan ada pesta floria tuh....
ada bunga2 cantik2 banyak2 sangat2.... <-- dilarang menggunakan kata ganda berganda2.. :p
lepas maghrib kami gerak ke sana...
sempat google jap carik lokasi tempat kejadian...hehehe

punya la kan exited...nak amik gambar beria dah nih....
siap pesan kt ikram jgn guna phone...simpan bateri nk amik gambar nnti...huhuhu


 dan hasilnyer gini la gambarnyer....waaaaa....waaaaa

 dah la kecik...jauh....xnampak pon kapal n lampu yg cantik2 tuh.....
lagi la xnampak tulisan kt tiap2 kapal tuh....
pasrah je la aku sambil makan burger kt tepi tasik tu...huhu

 xkira la...xnampak pon gambar nk jugak amik gambar...:p
kakak wajib pose....ammar cam bese...pecinta alam...tengok kiri...tengok kanan...

 dan lagi gambar blur dan malap yg bikin aku stress...

 ni dalam cruise...bayar rm18 sorang utk tgk bunga api atas tasik dari kapal....
rasa cane eh???rasa bunga api atas kepala la kot....
cantik2 bunga api dia....tp jap je eh...ok la tu....

xpuas ati ngan gambar2 aku amik sume...gambat jambatan pon aku amik....
kesimpulannyer....nyesal xbawak camera....huhuhu

12 budak comey:

Kancilbiru said...

takpe la...at least ada gak gambar buat tatapan kami ni ha...hehehe

MrS. F!zA said...

thn lps pgi lepak sni jgk tgk bunga api..thn ni dlm pntang mmg tak lah..adehhh

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

kalau eija pun msti frust
tp xpe la at least dpt pegi, eija ni w/pun keje kat putrajaya n dekat je kalau nak terjah putrajaya hujung minggu tp x pernah pun pegi floria ni..huhu..

lurun namzar said...

nanti pegi lagi.

Nad @ MamaZN said...

soh ikram bace ni
pastu claim kat die henpon baru hehehehe

alinac lover said...

ala.. awat x bwk kamera

Nens Collection said...

wajib pergi lagik ni..bwk kamera..pastu tepek sini..buat jamu mata org jauh ni..hehe

Atia Adina said...

heheh...tak per...dapat amik gambar blur pun ok apa....leh gak tepek kat blog...

Lily@MamaZaraZareef said...

tak pernah lagi jalan2 putrajaya waktu malam..jalan2 siang pon asyik sesat jek..hehehehe

wahida said...

tak pe la...lepas ni pergi lagi yer...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

tiap kali event ni salu je berangan nk pegi,
konon nk tgk bunga fresh2 gitu..
tp tak pernah jejak lg nih..
huhu, tanamkan impian tuk thn depan lak.. huhuhu..

wisma tani time tu pun tak panggil meeting, kalo tak leh wat 2 in 1.. hahahah

Qu azniza ;) said...

cantiknye!