Monday, July 9, 2012

Ngikut p Tengok boLA

kekdahnyer...last week kot bila ikram asik dok ulang tanya nk ikut x dia p tengok bola...
dan aku dok ulang kata xmo ikut sbb nnti penat nk jaga ammar...
sampai saat terakhir dia dok tanya jugak nk ikut x p tengok bola...
dan akhirnya aku iyakan jek supaya dia happy....hehehe

maka...gerak la kitorang ke stadium shah alam melihat selangor lawan kedah...
aku?? mesti la ikut ikram dok belah kedah...huhuhu
suka?? mesti la suka...teeettttt....harusss

kami amik port atas2...tempat xramai org...
snng nnnti anak2 nk mengamuk ke...nak melompat ker....


 steady lg kan duduk...ni baru start game...
ammar pon bukan main lg fokus tgk org main bola kt padang tu ha...
sampai org nk amik gambar pon dah xheran dah dia...
kakak jgn dicakap...pantang nmpk camera...pose wajib ada...

ni separuh masa kedua...dedua dah tumbang...huhu
kakak ok jek...dah besar kan...
ammar ni ha dia dah start nk melepas kan diri...


dan aku pon xlarat nk tahan2 dia lg nak turun main...
aku bawak la kt atas stadium tu ada tempat lapang sekali ngan bapak2 polisi yg ngah duty...
mmg sgt bahagia ammar dapat menjelajah mlm tuh...
habes hitam baju...kaki...tangan...sampai kt muka pon hitam...gasak ko la budak...

balik tu masuk jek kete terus tido dak kecik tu...tau pon penat...ibu pon penat tau...huhuhu...

k sekian cerita...daaaa

4 budak comey:

Atia Adina said...

sama jer perangai ngan si adam....aku pun selalu biarkan jer dia main....sampai hitam tangan...baju...muka...kat kedai pun sama....nak makan sendiri...habis comot

|| NaFiRaa || said...

rajin nye pi tengok bola kat stadium. i suka tgk bola lam tv jek.. kekeke

Nad @ MamaZN said...

ok la tu, hihi
syok ek ammar, kecik2 dh msuk stadium :)

Eliss Mie said...

mak aihh..kalau aku tak kuasa :p