Monday, July 16, 2012

Pak Long Steamboat Tuk Tuk

nak cite try makan steamboat kt Pak Long Steamboat Tuk Tuk
xpenah rasa pon sebelum ni...
aku ajak ikram p mkn kt situ sbb nampak iklan time nk masuk masalam tu...huhu
aku: bro, jom pekena kt kedai pak long tuk tuk tu nak
ikram: a'ah...pak long...pak Li...pak kok...pak choy...
(sume dia petik nama cina...adoyaiii...)

bila dah masuk tgk cam ada jek org melayu makan kira ok la tu aku p makan kt situ jugak...hehe

 time kami smpai dah nk tutup pon kedai ni...hehe
kira kami ni customer penutup dia la ari tu...

 dania sibuk susun2 pinggan...

amik family set...rm29 kalo xsilap...lebih kurang la....
lain2 menu xdan nk try...tokey nk tutup kedai dah...lenkali aje la...hehe
tolak p tolak mai....rasanyer masih ok kot harga dia....xder la mahal sgt....murah sgt pon idak jugak...
k u ols...selamat senin :) @_@

4 budak comey:

sal-nurbeena said...

RM29 tu rasanya dah ok la tu. Lain kali datang awal sket. leh makan macam2. :)

Bionic women said...

dah lama x makan steamboat...
huhu..kita selalu makan kat johnys jer..sebab dia nyer sos sedap

Nens Collection said...

feberet saya ni..skali ajek makan kt johny's stembot..yg lain sume p/mlm ajek..kekeke

Zefa NorAsmara said...

kat mana ni et. Plaza masalam ke?