Friday, October 9, 2009

aku ke yg salah???

dalam aku dok berkawan ngan mr.google ni kan...aku try guna kekdah2 yg dia bg free kt kite nih..maklum la, org bijak cam aku nih terpaksa guna kekdah yg ada tuh...hehe
al-kisahnyer time aku nk wat2 ayat smlm...aku mintak tolong mr.google tolong la jugak...
ada 1 part tu aku konpius pasalnyer aku type word malaysia...tp yg kuar filipina...

pg ni aku try lg sekali saje nk menguji mr.google ni lg kan...bila type malaysia dia kuar australia pulak...huhuhu...
aku pon pelik..samada aku salah type...or aku salah baca...or aku salah kekdah...or rabun aku ni menjadi2???huhuhu
sabo je la...

ni bukti aku xtipu korang yer....korang nmpak ke tulisan tuh???huahua

3 budak comey:

Mrs. Asida said...

wakaka.. nampak.. 1 page penuh.. wakaka

eT said...

lawak kan...hehe

Osborne said...

Wow, there is really much useful info here!
Glen Cove homes