Tuesday, October 27, 2009

potong!!!...potong!!!...potong!!!...

hehe..aku ngan cite broadband (atau lebih popular dengan nama Berukband) neh...
baru2 ni aku p usha la wimax kt plaza masalam...usha punya usha, ikram dah siap tanya bayaran dia sume kan...pastu kitorang p la cek covourage wimax nih...bagus dok ada la kan...area uitm mmg wimax x cover LANGSUNG!!

hancur impian nak potong celcom broadband yg cam hampeh nih...
mmg celcom broadband yg kitorang dok guna nih sgt terukk...selalu jek xleh nak view page n connection slow giler...
bukan aku nk kondem tp dah terkondem pon..huahua...
untuk tatapan kekawan, carta ni aku terjumpa kat sini....



p/s: lain la kalo aku leh dapat surf net free kt umah kediaman aku neh...hmmm...

7 budak comey:

izanpyus said...

Besday kp ari ni ek? hepi besday yer...semoga pjg umur n murah rezeki selalu...take care.. =D

izanpyus said...

aiseyy...typing error daaa...besday ko sebenarnyer...bkn "kp" hehe...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

berukband ko tu ko guna kabel yang pjg sket dan letak tinggi sket..sure laju..aku kat sek 6 ni ok jer..

wimax tu mahal dari broadband so dier kena laa laju..hahaha

eT said...

tenkiu iza...hehe..

maknanyer aku nk kn soh beruk tu panjat tinggi2 la heh???xper...pasni aku try...

eT said...

tenkiu izan...hehe..salah type cam ko gk..:p

nizaa said...

hairan gak aku knapa dalam uitm tu bleh tak dapat coverage...aku kat seksyen 7 ni raya indu yinnadey yinnadey connection dia...

eT said...

mmg arr niza...kawasan keliling uitm mmg dia cover..tp uitm x..pasai dah ada wireless dia kata...huhu..