Sunday, October 11, 2009

Rumah terbuka

dalam musim raya nih byk sungguh jemputan rumah terbuka yg aku n ikram terima.
sampai xterpegi umah terbuka sume...hehe...sori la pada kawan2 yg wat open house tp aku xdpt p...dis week saje ada hampir penuh la tgn aku nk kire...
dipendekkan cite, last minit aku teringin nk jemput kawan2 mai mkn kt umah...ter wat mkn2 tanpa dirancang...bukan apa, alang2 ada mem besau kt umah aku, n aku order gak beberapa chef d seantero dunia nih...ini la masanyer...hehe
aku jemput kawan2 terdekat saje...dan pd yg datang tu diucapkan ribuan terima kasih...
sekali la nk menyambut kepulangan suami tershenta...makan...jgn xmakan...tp dia xtau pon aku nk jemput kawan2 mkn...
mlm tu kononnyer ada dinner kt sacc tp ditangguhkan pasai VIP xdpt hadir...nevermind...aku suka dinner tu xjadi...
so, agenda ditukar pada pulang ke kampung seri kembangan...hehe
ahad pon agenda lebey kurang...kt umah mak ada mkn2...kt umah org pon ada mkn2...dimana2 saje ada mkn2...org kite ni mmg mati dlm makanan jek rasanyer...
utk kali ni xder gambar pon yg diambil...xder mood nk amik gambo..

4 budak comey:

Mrs. Asida said...

hehe baguslah tak ambil gambo. Nanti wat aku terkilan ajo tak dapat pergi.
Anyway, sorry again. :)

eT said...

hehe...ala asid..len kali pon ada leh mkn2 lg kan...

Mrs. Asida said...

lenkali ajaklah lagi. Jgn serik ajak aku pulak.. wakaka

Brendan said...

It can't succeed in fact, that's what I believe.
chevy dealers | Used Cars Buffalo NY | kia dealerships in dallas