Tuesday, October 20, 2009

Ramal Nombor Ekor

haaa....panas...panas...panas...
sape nk cepat kaya...senang kaya...senang dunia...siap la ko kat akhirat..huhuhu
bebaru nih time aku balik umah seri kembangan, byk gak surat2 yg sampai...alamat surat mengurat ikram n aku sume di alamatkan di situ...
baaanyak2 surat ni ada 1 surat simple jek sampul dia...
cop pos tu kompem dari malaysia...siap ada logo 1 Malaysia lagi tau...
aku ingat surat org nak jemput makan nasi minyak ke apa ke kan...rupenyer surat nk soh ko p jumpa pakcik yg berkemban sambil bersila tu...huhu...siap ada testimonial lagik...sabo je la...
terpampang no talipon kat situ..
alamat dia pon ada...
sape2 org kedah tu leh p carik tok ketua nombor ekor ini di kampung pulai, Nami, Kedah...hahaha
gambar aku ada amik...tp xsempat nk transfer lagik...
sgt teruk condition aku kt tempat kerja skang ini...
adiosss.....

2 budak comey:

izanpyus said...

Et,memang selalu la surat2 mcm tu sampai..mak aku,asben aku,ayah aku suma penah dapat surat pakcik pakai tube tue,huhu...

tah ape2 kan...memang surat bersetem n simple je...

menyemak post box jerk.

eT said...

2 la pasal izan kan...mana dia dpt add pon xtau..dia main ramal gak kot..huahua